USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Гроші не в касу, а в кишеню? Чим завершились збори працівників Луцької стоматполіклініки

20 Березня 2024 21:31
Збори трудового колективу КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» щодо висловлення недовіри директорці Любові Яковчук не мають жодної юридичної сили, адже не вдалося зібрати кворуму і на багатьох людей тиснули. Загалом на зборах була присутня менша частина працівників підприємства – 83 людини з 203.

Про це директорка Луцької стоматполіклініки Любов Яковчук розповіла в ефірі ТРК «Аверс»

«Після зборів більшість працівників і далі хочуть працювати за старими схеми, тобто брати кошти в кишеню, а не здавати в касу. Окрім наповнення своєї кишені, вони ще й забирають пацієнтів поліклініки. Але при цьому забувають, що це комунальне майно, міської ради, а не приватні кабінети», – зазначила очільниця медзакладу.

Читати ще: Частина колективу Луцької стоматполіклінки хоче й надалі працювати за старими корупційними правилами. Спробували провести збори

Вона додала, що під час оголошення їй недовіри не було дотримано відповідної процедури.

«Юридично процедури дотримано не було: не було кворуму, не було протоколу зборів. Тим паче, були присутні 83 людини із 203, а проголосувало лише 40. Водночас на багатьох людей тиснули, аби вони підняли руку. Ми знаємо про такі непоодинокі випадки», – говорить Любов Яковчук.

Читати ще: 30 років у Луцькій стоматполіклініці працювала людина з «липовим» дипломом

Детальніше – у відео:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 20 Березня 2024 22:59
Яка різниця кому платити за якісно виконану роботу?
Лучанин до Анонім Показати IP 21 Березня 2024 10:49
Офіційна оплата - це наповнення бюджету країни. Весь цивілізований світ так живе.
Сироти Показати IP 21 Березня 2024 10:31
Нарешті будинок дитини позбувся неадекватно прапора Юлдашевва. Нам повернули нашого улюбленого керівника Віктора Максимчука, а в колективі знову запанує спокій та злагода. Ще необхідно позбутися непотрібу якого Юлдашев за собою присунув з стоматполіклініки та жеку. Любов Яковчук бажаємо Вам терпіння, бо клан черниш-юлдашев ніяк не заспокояться., та задопомогою лояльних працівників поліклініки та проплачених ЗМІ створюють бунти та плетуть інтриги.
Пацієнт Показати IP 22 Березня 2024 13:32
Для чого вводити плани? Всі пацієнти через реєстратору, після надання послуги, оплата в реєстратурі (адміністратор). Пацієнту чек, кошти на рахунок. По прийому провести звірки обліку пацієнтів лікарем та реєстратура та по різниці питання буде до лікаря. Де які лікарі перетворили кабінети в комунальних закладах в свої особисті кабінети. Все в них добре, при ніби низьких зарплатах мають нормальні доходи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus