USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Окремі лікарі не хочуть полишати корупційні схеми, – мер Луцька про стоматполіклініку

21 Березня 2024 18:45
Луцький міський голова Ігор Поліщук висловився про роботу КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка». Зокрема він зауважив, що колишнє керівництво та вмотивовані ним окремі депутати міської ради всіма силами намагаються залишити в закладі старі корупційні порядки, непрозорі фінансові відносини лікарів і пацієнтів, гальмують впровадження корисних сучасних реформ та наведення ладу в лікувальному закладі.

«Тривалий час не вщухають пристрасті та дискусії навколо роботи міської комунальної стоматполіклініки.

За останній час було впроваджено електронний документообіг, придбано ноутбуки кожному лікарю для посилення обліку та контролю, зміцнення фіндисципліни.

З міського бюджету на поточну діяльність міської стоматполіклініки (зокрема енергоносії) на 2024 рік виділено коштів на 1 285 000 грн менше, ніж на 2022 рік, що свідчить про зміцнення фінансової спроможності закладу.

У 2024 році за кошти, зароблені стоматполіклінікою, закупляється дороговартісне медичне обладнання, яке значно покращить лікувальний процес. Так, вже проведено публічну закупівлю на п’ять сучасних стоматолгічних установок. За кошти стоматполіклініки виготовлено ПКД на проведення ремонтних робіт в закладі.

Читати ще: Частина колективу Луцької стоматполіклінки хоче й надалі працювати за старими корупційними правилами. Спробували провести збори

Однак, на жаль, частина колективу, перебуваючи в тісній комунікації з окремими депутатами, підтримує залишення старих корупційних порядків та чинить спротив корисним для закладу та пацієнтів реформам.

На мою думку, ті працівники, які замість надання медичних послуг пацієнтам та добросовісного виконання своїх обов’язків, вирішили зайнятися політикою та чинять спротив корисним реформам, чіткій фінансовій дисципліні та наведенню ладу, мають поступитися місцем вмотивованим та кваліфікованим працівникам, які бажають чесно працювати, в тому числі й молодим фахівцям, які будуть прийняті на роботу не за хабар, як це було раніше, а виключно виходячи з професійних та особистих якостей», – зазначив міський голова у дописі.

Читати ще: Гроші не в касу, а в кишеню? Чим завершились збори працівників Луцької стоматполіклініки

Нагадаємо, днями відбулися збори трудового колективу щодо висловлення недовіри директорці Любові Яковчук. Вони не мають жодної юридичної сили, адже не вдалося зібрати кворуму і на багатьох людей тиснули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus