USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Гроші українців у «Webmoney» заморозили до 2021 року

29 Травня 2018 16:52
Міжнародна система Webmoney Transfer збереже гроші користувачів з України та конвертує їх в еквіваленти гривні на еквівалент долара.

Таке звернення отримали користувачі системи WebMoney.UA, повідомляє Економічна правда з посиланням на InternetUA.

Webmoney Transfer зобов'язалася зберегти гроші своїх українських користувачів, і не пізніше 24 травня 2021 року конвертувати титульні знаки WMU з "заморожених" гаманців на титульні знаки WMZ.

Конвертація пройде по курсу гривні до долара, який буде встановлений НБУ на цю дату. З іншими типами титульних знаків, крім гривні, система продовжить в тому ж режимі.

"Цим листом кожен наш користувач в Україні отримує запевнення, що міжнародна система WebMoney Transfer буде продовжувати повноцінне його обслуговування за всіма типами гаманців, крім гривні. Обмін на українську гривню буде відновлений негайно після скасування санкцій, яке, сподіваємося, відбудеться раніше заявленого трирічного терміну" , - йдеться в зверненні.

Нагадаємо, електронна платіжна система WebMoney потрапила до списку санкцій, затверджених Радою національної безпеки і оборони у травні.

Під санкції потрапила не лише WebMoney.ru, яка зареєстрована в РФ, але й британська WebMoney Europe Ltd, а також українська WebMoney.ua.

Санкціями передбачається блокування активів компанії, обмеження торгових операцій, запобігання виведення капіталів з України, призупинення виконання економічних і фінансових зобов'язань, обмеження або призупинення ліцензій та інших дозволів, а також блокування провайдерами доступу до сайтів компанії та її субдоменів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
скептик Показати IP 29 Травня 2018 17:10
а на операції з офшорними рахунками зрада нацнебезпеки не хоче запровадити санкції ?
Анонім до скептик Показати IP 29 Травня 2018 17:19
як самі собі заблокують?
Анонім Показати IP 29 Травня 2018 18:30
Скорее б выборы. Революциями дела не решишь. Дорогие соотечественники, на выборах президента будьте бдительны, лучше проголосовать за самого неизвестного какого-нибудь учителя математики, чем за раскрученного, связанного по рукам и ногам давними знакомствами и обещаниями спонсорам политика.
скептик до Анонім Показати IP 29 Травня 2018 20:17
краще всього взагалі ліквідувати цю посаду або обмежити повноваженнями наприклад президента Німеччини. ЦЕ ОСНОВНЕ ДЖЕРЕЛО КОРУПЦІЇ !!!!!
Анонім Показати IP 29 Травня 2018 19:29
От вам і здрастє,купляйте біткоїни,вони теж гроші)))Заморозять коли небудь і пшик буде
xxx Показати IP 29 Травня 2018 21:31
Охреніти . Тобто вони взяли в нас безвідсоткову позику на 3 роки . Елементарно берем цю суму і відправляємо на депозит 3-х річний . Відсоткі кругленькі накапають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus