USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Гроші є: відомим спортсменам куплять квартири в Луцьку

20 Серпня 2020 11:27
Бюджет Луцька отримав із обласного бюджету Волині кошти, потрібні на придбання квартир у місті визначним спортсменам на умовах співфінансування.

Про це йшлося 20 серпня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що 534 тисячі гривень місто отримало з обласного бюджету для забезпечення житлом спортсменів на умовах співфінансування.

З метою освоєння коштів внесли зміни до бюджету міста. Також до понад 600 тисяч гривень збільшено видатки бюджету розвитку спеціального фонду бюджету на виконання заходів цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту Луцької міської територіальної громади на 2017–2020 роки на придбання житла для спортсменів.

Нагадаємо, трьом видатним спортсменам мають намір на умовах співфінансування обласної і місцевої рад придбати квартири в місті Луцьку. За попередніми домовленостями обласної і міської рад, квартири придбають таким спортсменам: легкоатлетці Ірині Климець, легкоатлету Івану Банзеруку та веслувальнику Юрію Вандюку.

Спершу заплановано придбати одну квартиру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus