USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Гроші за луцьку землю підуть на спортивні майданчики

27 Січня 2009 10:32
У Луцьку цьогоріч також будуватимуть і ремонтуватимуть дитячі майданчики.  У цьому журналістів запевнив міський голова Богдан Шиба під час прес-конференції-звіту міської влади за 2008 рік, – 27 січня повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами міського голови, на виконання програми по будівництву дитячих майданчиків у бюджеті-2009 закладено 20 тисяч гривень для того, аби забронювати таку статтю видатків. Однак за підсумками виконання бюджету у ІІ і ІІІ кварталах на будівництва дитячих майданчиків будуть спрямовуватись додаткові кошти. Насамперед це стосується перевиконання бюджету розвитку, зокрема продажу земельних ділянок.
Пріоритетом міська влада вважає будівництво спортивних майданчиків, подібних до того, який звели торік на Київському майдані, 1.
Нагадаємо, що 23 січня, під час засідання постійної депутатської комісії міськради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, чиновники пообіцяли  повернутися до питань дитячих майданчиків і здорового способу життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus