USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Гройсман пояснив волинянам, чи платитимуть українці за медичні послуги

20 Жовтня 2017 16:07
Чи справді українцям доведеться сплачувати захмарні суми за отримані медичні послуги, розповів у рамках робочого візиту на Волинь Володимир Гройсман.

Про це йшлося під час зустрічі Прем’єр-міністра України з представниками ЗМІ у Волинському обласному перинатальному центрі 20 жовтня.

Грубою провокацією назвав керівник Уряду чутки про те, що внаслідок медичної реформи українці будуть змушені платити за медичні послуги. З його слів, це спроба ввести громадян у паніку.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛОДИМИР ГРОЙСМАН – З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ НА ВОЛИНІ. ТРАНСЛЯЦІЯ

«Ні в якому разі! Ми прийняли закон, який дозволяє покривати витрати на медичні послуги на рівні 100%. Йдеться про те, що, якщо Вам, наприклад, зробили МРТ за 800 гривень, то не Ви платите, а держава заплатить лікарні за Вас, за те що Вам зробили якісну медичну послугу. А ми дамо громадянам право обрати, де вам краще зроблять процедуру», - відзначив Володимир Гройсман, зауваживши, що досі «на лікарню виділяли мільйон і ніхто не знав, куди він пішов».

Нагадаємо, під час візиту у Луцьк Володимир Гройсман зазначив, що для того, аби діти з міст і сіл народжувались в нормальних умовах, в Україні потрібно побільше таких закладів як Волинський перинатальний центр, будівництво якого планують повністю завершити вже наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 20 Жовтня 2017 16:45
Сьогодні держава заплатить за мене? Мені залишиться тільки вибрати заклад, де нададуть найякісніші послуги?
Анонім до Петро Показати IP 20 Жовтня 2017 17:18
так що хочеш лікуватись і вижити,прийдеться заплатити)))))
К Показати IP 20 Жовтня 2017 18:56
Ще довго-довго будуть куплятись на цю "безплатність".Любителі соціалізму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus