USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гройсман повернув парламент в епоху Януковича, - депутат

30 Квітня 2016 22:31
Народний депутат України від БПП Наталія Новак вважає, що Володимир Гройсман під час свого спікерства повернув парламент у часи спікерства регіонала Володимира Рибака. Таку думку вона висловила в інтерв'ю «Главкому».

Новак нагадала, що ще в попередньому скликанні вона серед інших боролася за те, щоб в парламенті виконувався Регламент. «Ми боролися проти неособистого голосування. Ми боролися за те, щоб два-три рази одне і те ж питання не ставилося на голосування. Якщо Володимир Рибак (екс-спікер парламенту при Януковичу, - ред.) так робив, тут же «вистрибували» «свободівці», «ударівці», і того Рибака зносили з крісла. Тоді ми, врешті-решт, домоглися, щоб були хоч якісь певні правила. Регіонали почали ходити на сесії, голосувати особисто. Більше двох разів Рибак не мав права ставити проект на голосування, інакше піднімалася буча», - зазначила нардеп.

На її думку, Гройсман своїми діями повернувся в парламент Рибака раннього періоду. «Він фактично став «могильником» парламентаризму в Україні», - вважає Новак.

«В чому у нас біда? Ми повинні працювати за правилами. Подобаються вони чи ні, але їх треба дотримуватися - тоді все прозоро і відкрито. Він ставив проекти на голосування по двадцять разів - як було з законом «про партійну диктатуру». Мене не хвилює хто гуляє під час першого-другого голосування. Депутат повинен працювати в залі», - сказала нардеп.

Нагадаємо, депутати Верховної Ради України, 14 квітня, у парламентській залі засідань проголосували за рішення призначити новим прем’єр-міністром Володимира Гройсмана.

А той, своєю чергою, останнім розпорядженням на посаді спікера Верховної Ради підняв зарплату нардепів майже втричі - з 6400 до 17 650 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Травня 2016 08:07
так він і тітушок возив на Майдан з Вінниці.Аплодисменти нашому нікчемному президенту
Микола Показати IP 3 Травня 2016 00:50
Я слідкував ,як Гройсман працює і скажу це перекручення слів .Тому ,що він ставить на сигнальне голосування - а його можна хоть 100 разів ставити. Анонім ти скажи це Віниччанам то вони тебе до тями приведуть , хто і шо возив :) Там люди за нього горою стоять і скажу є за шо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus