USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Грузинські школярі мали сьогодні спортивний день. ФОТО

21 Листопада 2008 18:40
Сьогодні, 21 листопада, 22 грузинських школярів, які нещодавно прибули до Луцька, відвідали спортивно-оздоровчий комплекс «Олімпія». Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Перша група грузинських школярів у складі 22 осіб віком від 10 до 13 років прибула у Луцьк в суботу, 15 листопада. За цей час діти, за словами помічника міського голови Луцька Оксани Гурманської, зустрічалися із учнями музичної школи №1 і вихованцями художньої школи, побували на нещодавно відкритому майданчку для ігрових видів спорту та концерті духового оркестру Народного дому «Просвіта».
Окрім того, грузинські дітлахи відвідали зоопарк і мали екскурсію Старим містом. Також, за словами Оксани Гурманської, щодня із школярами з Горі займаються педагоги-психологи.
А сьогодні маленькі грузини відвідали спортивно-оздоровчий комплекс «Олімпія», де грали у міні-футбол, теніс і міні-гольф, а також мали заняття з фітнесу.
Насамкінець візиту на СК на дітлахів чекав «солодкий стіл».
Перебуватимуть школярі із Горі у Луцьку до 14 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Листопада 2008 12:56
Вы видели этот "сладкий стол"? Уважаемый мэр в Грузии фрукты есть тортиков, пироженых дали-бы. Не жмотитесь для детей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus