USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гриценко очолив «Громадянську позицію»

15 Грудня 2008 17:17
У Києві відбувся установчий з’їзд Всеукраїнської громадської організації «Громадянська позиція». На ньому було затверджено статут організації і обрано її керівні органи, – повідомили «Волинським Новинам» у прес-службі об’єднання.
Так, головою ВГО «Громадянська позиція» обрано Анатолія Гриценка – народного депутата України, голову комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони.
Також сформовано Раду об’єднання, до якої увійшли 18 чоловік. Серед них: народний депутат трьох скликань Борис Безпалий, директор Інституту проблем національної безпеки України Володимир Горбулін, нардеп Сергій Гриневецький, нардеп 4-го скликання Олександр Морозов, кандидат юридичних наук, професор Віктор Мусіяка, редактор відділу політики тижневика «Дзеркало тижня» Сергій Рахманін.
Варто відзначити, що до складу Ради ВГО «Громадянська позиція» увійшов і представник Волинської області. Власне, це – керівник фракції «Наша Україна» в Луцькій міській раді, адвокат, генеральний директор ТзДВ «Юридична компанія «Ліга Права» Андрій Козюра.
Головна мета ВГО «Громадянська позиція» – навести в країні порядок, підвищити ефективність державної влади, змусити її працювати в інтересах громадян. Водночас – переконати суспільство, що це можливо лише за умови активної участі кожного з нас.
Сьогодні в Україні є три ключові проблеми, що провокують перманентні кризи у суспільстві і не дають можливості рухатися вперед. Перша – хаос у державі і неспроможність навести елементарний порядок. Друга – деінтелектуалізація влади, низький професійний і моральний рівень чиновників, які обіймають високі державні посади. І третя – масове розчарування, апатія і зневіра громадян.
Коли держава неспроможна виконувати свої функції, тим більше в умовах кризи, наша громадянська позиція полягає в тому, щоб підставити країні своє плече, разом навести в ній порядок.
«Громадянська позиція» – це не вузькопартійний, а тим більше – не передвиборний проект. Такі проекти здебільшого роз’єднують країну. Ми ставимо перед собою інше завдання – об’єднати людей сильних, із позицією, створити умови, щоб кожен мав можливість реалізувати свої знання і творчий потенціал. Це буде продуктивна і цікава робота в інтересах суспільства. І в центрі, і в кожному окремому регіоні», – йдеться у повідомленні прес-служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Злидень Показати IP 15 Грудня 2008 18:34
Ще одна кишенькова партійка під певну особу.
Анонім Показати IP 16 Грудня 2008 10:05
Гора народила мишу. Якщо там буде Гошовська, Морозов, Безпалий, а тут і ще і Козюра, то це буде "Наша Україна"-2, в погіршеному варіанті. І це в кращому випадку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus