USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як голосував волинський УКРОП

25 Жовтня 2015 20:39
25 жовтня – це День вибору, першою чергою, вибору майбутнього для себе і своїх дітей. Україна уже тривалий час перебуває у передчутті змін, і саме для того, аби запустити важливий механізм у дію - важливий голос кожного.

«Українське об’єднання патріотів – УКРОП» - та партія, що об’єднала в собі людей, які рухатимуть Україну вперед. І розпочала цей процес команда українських патріотів і однодумців з Волині.

«Для якісних змін потрібна активна позиція самих лучан», - переконаний кандидат на посаду Луцького міського голови від партії УКРОП Олександр Товстенюк. Він наголосив, що сьогодні голосував за нове майбутнє міста, області.

«Люди мають бути небайдужими, до того, що відбуваються в місті. Дуже важливо сформувати відчуття приналежності до єдиної спільноти, яка впливає і поділяє відповідальність за своє місто. Лучанам треба брати ініціативу у свої руки», - наголосив Олександр Товстенюк.

Відповідальність – це завжди тримати своє слово

«Влада не виконала основних вимог Майдану, бо це позбавило б її можливостей безроздільно правити країною», - переконаний член політпартії УКРОП Ігор Палиця,який прийшов підтримати Олександра Товстенюка на ДВК.

Він зазначив, що очолив список, щоб люди розуміли, що він несе особисту відповідальність за тих людей, які є кандидатами від партії УКРОП, тих, хто пішов з ним в одній команді.

«Для мене відповідальність – це завжди тримати своє слово і не червоніти за те, що я роблю. І я відчуваю, що це - правильно. А от заслужити довіру народу – це в нас ще попереду», - наголосив перший номер у списках кандидатів у депутати до обласної та Луцької міської рад від УКРОПу, засновник Фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця.

Будувати Європу на Волині

«Європу ми повинні розпочати будувати з Волині, а не чекати, допоки Європейський Союз запросить нас до них приєднатися», - впевнений Голова Волинського УКРОПу, кандидат у депутати до облради Вячеслав Рубльов.

На дільничну виборчу дільницю він прийшов голосувати разом зі своєю дружиною Оксаною та маленьким синочком. Каже, голосував передусім за кращу перспективу для своєї громади, міста, області, країни, за майбутнє наших дітей.
З його слів, від волевиявлення громадян на цих виборах дуже багато що залежить, оскільки саме місцеві органи влади представляють громаду села, міста, області.

«Нас, місцевих депутатів, можна завжди знайти і ми сьогодні працюємо для наших дітей, щоб побудувати для них кращу країну, забезпечити їм краще майбутнє».
«Вірю, що ці вибори допоможуть нашим лучанам, волинянам трошки покращити ситуацію, яка є в країні. Я розумію, що ситуація напружена. Сьогодні відбуваються в місцеві органи влади, я очікую, що демократичний табір, демократичні сили переможуть», - зазначив Рубльов.

Без тилу фронту не буває

В очікуванні, що народ прийде і хоч цього разу зробить правильний вибір - начальник медичної частини 51-бригади, довірена особа кандидата на посаду міського голови Луцька від УКРОПу Олександра Товстенюка старший лейтенант Олександр Серватович.

«Я думаю, що ми за останні роки побачили, хто чого вартий, хто як і хто на що працює.

Я бачив, що робиться там, і я бачу, що робиться в тилу. І я знаю, що без тилу фронту не буває. І якщо в країні буде бардак, то вони не будуть розуміти, що вони на передовій захищали», - каже військовий.

Система голосування – складна для виборця

Віддати свій голос на місцевих виборах прийшла на ДВК, що у приміщенні Луцького вищого професійного училища (район ЛПЗ) заступник голови правління Фонду «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич.
З її слів, нинішня система голосування є значно складнішою для пересічної людини. Завдяки тому принципу, яким закладено голосувати за партії, переможуть великі партії, однак не завжди, вважає вона, у великих партіях є достойні кандидати.

«Я лише сподіваюся на те, що у партіях будуть дійсно гідні люди. Це люди професіонали, патріоти, люди які свої особисті інтереси поставлять на задній план, а будуть керуватися лише інтересами громади, малої громади, великої, і нашої України. Тобто, патріоти великі і малі», - каже Ірина Констанкевич.

Варимо справжній український борщ

Олександр Кравченко, боєць 51 ОМБ, кандидат в депутати до Луцької міської ради від УКРОПу, висловив сподівання, що що ці вибори щось змінять у нашій державі, а не будуть черговим фейком.

«У мене зараз є враження, що ми всі разом варимо справжній український борщ. На Майдані ми зварили м’ясо, яке було старе і через яке було багато піни. Ми її зняли і варили далі. Дійшов час до червоного буряка, до картоплі, капусти, ми їх туди поклали, але м’ясо все одно піниться і її потрібно знімати. Але справжній борщ буде справді смачним тоді, коли настоїться, а потім ми її всі разом з’їмо», - розповів Олександр Кравченко.
Це як після проливного дощу чекаєш сонця

Кандидат у депутати до Луцької міської ради від УКРОПу, директор Палацу культури міста Луцька Юрій Войнаровський традиційно голосувати приходить з усією сім’єю. Навіть його внуки знають, під якими номерами у виборчому бюлетені УКРОП.
Юрій каже, що від цих виборів чекає змін: «Це як після проливного дощу чекаєш сонця. Сподіваюсь, що завтра зранку люди будуть вірити у щось краще. Голосував сьогодні за своїх двох онуків. Маю надію, що Україна матиме майбутнє».
Водночас Войнаровський наголошує на недосконалості виборчої системи, об’ємному масиві інформації, зазначеної у бюлетенях.

Підтримує колегу і керівник громадського об’єднання «Варта порядку», кандидат у депутати до Луцької міської ради Олександр Тиводар. Він, до речі, голосував на одній ДВК з Юрієм Войнаровським.

Олександр Тиводар каже, що згідно з його спостереженнями, у Луцьку молодь активно виявляє свою громадянську позицію. Хоча у той же час «люди вже втомилися через напружену ситуацію в країні». Цей фактор, на думку Тиводара, суттєво вплине на явку виборців та результати виборів.
З кожним днем країна буде міцнішати

Засновник волинського волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький розповів, що чекає від виборів тільки позитивного. що нинішні вибори надихають на такі різні роботи, які ми виконуємо в рамках діяльності волонтерського центру.

Рішення взяти участь у виборах Сергій Балицький прийняв набагато раніше, ніж розпочав працювати волонтерський центр.

«До виборів підійшов вже набагато раніше, коли ще був в Дніпропетровську. Знайомився з нашими волонтерами. І через те тоді вирішив іти в УКРОП, це мені імпонує. А від виборів чекаю тільки позитивного.

З кожним днем країна буде міцнішати, а люди, які працюють на місцях, будуть справжніми господарниками», - каже Сергій Балицький.

Очікування від виборів – повне оновлення влади

Проректор національного технічного університету Ірина Вахович каже, що голосувала за світле майбутнє Луцька і Волинської області.

«Надіюся, що волиняни скористалися шансом, аби потім гуртом могли творити краще майбуття, – говорить Ірина Вахович. – Від результатів виборів очікую повного оновлення влади та нових патріотичних підходів у роботі новообраної представницької влади. В першу чергу, вважаю, що слід розвивати сектор економіки. Необхідно створити гарні умови для залучення інвестицій, сприяти збільшенню кількості робочих місць і покращити розвиток виробництва».
Фото Ксенії Букіної та Тетяни Грішиної

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», кандидат на посаду Луцького міського голови Олександр Товстенюк:

Юрій Войнаровський:

Вячеслав Рубльов:
Олександр Кравченко:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцик Показати IP 26 Жовтня 2015 08:20
На слідуючих виборах до ВР проголосую за Ірину Констанкевич. Не голосував за Ірину на минулих. А тепер переконався яке аби що лізе за мандатом.
ліна Показати IP 26 Жовтня 2015 20:26
красуня і розумниця Ірина Мирославівна . у неї були б шанси стати міським головою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus