USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грицюк інспектував буряки і сільські клуби. Фото

17 Травня 2010 12:40
Під час робочої поїздки Горохівським районом голова Волиньради Анатолій Грицюк оцінив посіви буряка, милувався пшеницею на землях фермерського господарства «Зоря» та став глядачем концерту у дитячому садочку «Берізка» у селі Підбереззя.

Керівник Волиньради спілкувався з головою правління ВАТ «Горохівський цукровий завод» Анатолієм Притулюком. Той розповів, що цьогоріч за переробку цукрового буряка візьмуться з новою технікою - закупили нові машини для завантаження буряків, проводять і ремонту заводу.

«Сходи чисті, практично ідеальні», - висловив свою оцінку молодим насадженням буряка Анатолій Грицюк.

Анатолій Притулюк розповів і про нові бурякоприймальні пункти на Львівщині та Рівненщині. Відновлюються бурякоприймальні пункти у північних районах Волині. Прагне керівник «Горохівського цукрового заводу», щоб ціна на цукор була стабільною - сім гривень за кілограм. Може працювати завод із цукровою тростиною, якщо буде така потреба.

«Українцям треба два мільйони тонн цукру в рік, а посадили лише на півтора мільйони. Є господарства, які мають землю, проте не садять цукрового буряка», - нарікає Анатолій Притулюк.

Заодно, Анатолій Грицюк під час візиту на Горохівщину оглянув об’єкти соціальної сфери, які потребують капітального ремонту.

Побував на територіях чотирьох сільських і однієї селищної ради. Грицюк оглянув адміністративні приміщення рад, будинки культури, амбулаторії, дитячі садки, школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus