USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Колишній бездомний знімає справжній і автентичний Лондон. ФОТО

15 Січня 2013 16:38
Відверту і сильну серію фото «Лондон крізь призму» колишнього безхатченка пропонує до перегляду Bigpicture.ru.

Віорел Попеску
(Viorel Popescu) покинув комуністичну Румунію, в якій народився, будучи підлітком. У Німеччині у нього не виявилося іншого вибору, окрім як красти, щоб вижити. Після того, як його зловили, він перебрався до Бельгії, де незабаром виявився бездомним, просив милостиню.

У 2000 році йому вдалося дістатися до Великобританії і отримати там роботу кранівника, ким працював 12 років. Попеску знімає ручною камерою або камерою iPhone, а потім обробляє фотографії на телефоні прямо в кабіні крана.

«Він стільки всього побачив за своє життя, його роботи повні співчуття, - говорить про Попеску колега-фотограф Сем Гельман (Sam Gellman) - він один із самих життєрадісних, чуйних, енергійних, люблячих повеселити людей, яких я коли-небудь зустрічав. Його переповнює пристрасть до життя і фотографії. І він приголомшливий фотограф ».














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
* Показати IP 15 Січня 2013 17:00
насправді круто. талановитий автор.
*** Показати IP 16 Січня 2013 15:29
Жесть. Круто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus