USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грицюк розповів про «Крайслер», колгосп і планування депутата

8 Серпня 2008 15:44

Майже під кінець сесійного засідання облради 8 серпня Анатолій Грицюк висловив депутатам все своє «фе» щодо депутата облради Ігоря Гузя, сказавши при цьому, що дуже шкодує, що його наразі нема. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пана Грицюка, історія придбання авта має давню історію: «Тоді купив машину не Грицюк, а автогараж через конкурсну процедуру».
Голова Волиньради сказав, що «хватить уже мене постійно тероризувати». На думку Анатолія Грицюка, Ігор Гузь «зарано почав розказувати про авто. Треба було кидати цей піар пізніше».
«Це я детально пояснюю для Гузя і його колег», - поясив голова облради. Пан Грицюк зауважив, що це теж образливо, коли його називають головою колгоспу. «Так, я був головою колгоспу, коли ще мама і тато планували Ігоря Гузя. Я прожив 53 роки. І горджуся, що був головою колгоспу. Чи буду головою облради - вирішувати вам», - зазначив Анатолій Грицюк.
«Я розумію, що до Грицюка нема за що придертися, то давайте за машину», - додав голова облради.
Нагадаємо, що Ігор Гузь звинуватив Анатолія Грицюка в марнтратстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дядечко Показати IP 8 Серпня 2008 16:04
А Гузь значить не сидить ВСЮ сесію? Прийшов, [вирізано - політична цензура] вилив і пішов "с чувством глубокого удовлєтворєнія"
Бандерівець Показати IP 8 Серпня 2008 16:47
Павлось ми на тебе будемо дивитись чи ти висиджуєш на сесії. Будеш втікати - будемо заганяти назад!
Віктор Левандовський Показати IP 8 Серпня 2008 17:26
З автогаражом зовсім хохма, получається шось тіпа "Мотороллер не мой! Я просто разместил объяву!!!" Га-Га-Га! ))))))) P.S. Для тих, хто не вкурсі, боянчик: http://www.moto.kiev.ua/forum/?fname=perls&trid=perls/1162393539473&vp=0
Бандерівцю Показати IP 8 Серпня 2008 18:30
І не стидно хлопче себе називати таким поважним ніком?
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 20:02
Вітьок Левандовський, а в тебе про [вирізано - політична цензура] (цитую з твого блога) все ж краще писати виходить В питаннях [вирізано - політична цензура] ти сільнєйший фахівець, ось про неї і пиши.
Анонім Показати IP 11 Серпня 2008 09:40
Гузь, коли його посадили у Білорусії за хуліганство був офіційним діючим радником губернатора Бондаря. Тобто, там мав бути міждержавний конфлікт, бо державний службовець, офіційна особа поїхала в Білорусь встановлювати свої порядки. Що ж тоді називається втручанням у внутрішні справи інших країн? На щастя для України все минулося! Хочеш робити революції, залиш офіційні посади, як це у свій час зробив Че Гевара, а не підставляй свою країну. Так що Гузь ще той гусь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus