USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Монатік вперше розсекретив деталі весілля та розповів, скільки років одружений

14 Червня 2020 14:37
Мультиартист родом із Луцька Монатік тримає в таємниці подробиці свого шлюбу та не ділиться деталями сімейного життя. Проте артист вперше наважився розповісти, що одружений з Іриною Демічевою вісім років, а весілля закохані відсвяткували лише вдвох.

Подробицями подружнього життя Монатік поділився в інтерв’ю для програми «Світське життя», інформує 24 канал.

Артист зізнався, що цьогоріч святкує восьму річницю шлюбу з дружиною Іриною Демічевою, яка разом з зірковим чоловіком працює над спільним проєктом Monatik як менеджер.

Пара з нетерпінням чекає на ювілей подружнього життя й десяту річницю шлюбу мріє відсвяткувати з розмахом. Закохані мріють вирушити в романтичну подорож, якої не мали після скромного весілля.

Вісім років тому Монатік та Ірина Демічева зареєстрували шлюб, проте гучного весілля не справляли. Закохані були на церемонії в РАЦСі лише вдвох й відсвяткували знаковий день в ресторані. Молодята замовили страви, які не дозволяли собі раніше, «класно посиділи, посміялися», пригадав співак. Він вже тоді сприймав Ірину як найближчу людину у своєму житті.

«Я дуже боюсь вставати, тости там казати і всі ці моменти. Це точно не наше», – висловився Монатік про гучні весілля.
Посмотреть эту публикацию в Instagram Наш Олимпийский марафон 2019 продолжается... позади мировой тур «MONATIK-LOVE IT Ритм» ,а впереди настолько насыщенный декабрь! гордость и чувство благодарности переполняли меня,каждый раз когда я видела эти аншлаги во всех уголках мира .Что может быть прекраснее для артиста,чем миллионы счастливых,восторженных зрителей/ слушателей.как же я счастлива ,что благодаря твоей честной музыке @monatik_official мы ещё и имеем возможность познавать этот восхитительный мир🌎🌍♥️♥️♥️❤️❤️#вокругтебявесьмиркружит Made with love and rhythm 🙏🏽♥️♥️ Публикация от IrinaMonatik (@irinamonatik) 28 Ноя 2019 в 11:46 PST
Раніше MONATIK представив дует із співачкою Вірою Брежнєвою. Їхня спільна композиція має назву «ВЕЧЕРиНОЧКА».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 14 Червня 2020 15:22
Як я без цього жив.Взнайте скільки раз він ходить в туалет,якщо можна,по великому і по маленькому,якщо ні,то хоча б в загальному.Ну дуже цікаво.
Дзвоніть на 103 Показати IP 14 Червня 2020 16:58
Ну дууууже цікаво(
ммм Показати IP 14 Червня 2020 17:11
співак це людина яка співає а тоє тільки щось незрозуміле бубнить під ніс
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 14 Червня 2020 18:13
Ох, це і Мохнатік!
Ніла Показати IP 14 Червня 2020 18:46
Дивуюсь, хто ним взагалі цікавиться, продажне таке, фу.
лучанин Показати IP 14 Червня 2020 19:28
Набагато буде краще,якщо про нього різної інформації не буде взагалі.Він не заслуговує на увагу лучан,як такий,що дуже швидко "вписався" до київської еліти,яка давним-давно живе і мислить на догоду сусіду зі сходу.
Лучанка Показати IP 15 Червня 2020 09:20
Чого ви до нього всі домахалися,живіть своїм життям.Чи жаба всіх душить???Підніми свою сраку і їдь в Київ одне з другим,а не коменти пишеш!!!Проб'єшся і будеш Луцьк прославляти!
Сторонній до Лучанка Показати IP 15 Червня 2020 13:41
А що,В нього є пісні про Луцьк? Чи тут були його концерти, що він Луцьк прославляє?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus