USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грицюк запідозрив волинських «ющенківців» у змові з регіоналами

25 Вересня 2009 09:10
Через те, що нещодавно волинські лідери «Нашої України» і Партії Регіонів майже синхронно зробили заяви про можливі фальсифікації на президентських виборах,  натякаючи на Блок Юлії Тимошенко, голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк констатує, що «сьогодні окремі прибічники Віктора Ющенка в багатьох моментах діють спільно з регіоналами проти Юлії Тимошенко». Про це інформують «Волинські Новини».
«Це можна побачити як на прикладі загальноукраїнських подій, так і спостерігаючи за політичним життям Волині. Те, що виборчі штаби обох Вікторів координують свої дії, помітно неозброєним оком. Так, на минулому тижні, у четвер, в один день команди кандидатів у президенти провели свої заходи однакової спрямованості. Ющенко три години розповідав науковцям «який неправильний бюджет і вся політика Тимошенко». Азаров провів велику прес-конференцію на цю ж тематику» - ділиться своїми спостереженнями пан Грицюк.
«Ющенко не може виграти вибори через малий рейтинг, Янукович має такі шанси, але для перемоги йому потрібен адмінресурс президентської вертикалі. Ющенко і Янукович дуже вигідні один одному. Ставка в цій співпраці робиться на те, що в разі перемоги Януковича пропрезидентська частина фракції НУ-НС повертає собі контроль над фракцією й створює коаліцію з Партією регіонів. Прем’єр-міністром у такій ситуації стає Ющенко за президентства  Януковича» - додає Грицюк.
«На Волині ми бачимо таку ж злагодженість дій регіоналів і частини нашоукраїнців. Нещодавно волинські лідери «Нашої України» і Партії Регіонів майже синхронно зробили заяви про можливі фальсифікації на президентських виборах,  натякаючи на Блок Юлії Тимошенко. Особливо мені дивно чути регулярні критичні заяви  на адресу БЮТу від нашоукраїнця, члена коаліції демократичних сил Володимира Карпука» - каже голова Волиньради.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 25 Вересня 2009 15:17
Та що там за Карпука дивуватися. Він від страху вилетіти з Верховної Ради і втратити ситне містечко готовий волосся на собі рвати і заяву в партію регіонів написати аби бути нардепом. Це ж треба до такого докотитися. Сором. А на вигляд пристойна людина.
Михайло Наход Показати IP 25 Вересня 2009 20:25
1. Карпук не член коаліції. 2. Як можна постійно на чорне говорити "біле", особливо після того як БЮТ і ПР регулярно роблять поступки одне одному і лише на екранах телевізорів зображують себе опонентами. 3. Пора нарешті припинити серіал взаємних звинувачень і подумати про майбутнє держави, тому що цього майбутнього може не бути ні в держави ні в політиків.
Savur Показати IP 25 Вересня 2009 21:32
Аноніму та п. директору колгоспу. Просто пісяв зі сміху поки читав статтю та перший коментар аноніма. По-перше, Володимир Карпук чи не сама порядна людина у ВР, на відміну від інших "сердешних депутатів" він за роки депутатства бізнес собі не прикупив, до києва їздить у громадському транспорті за власні кошти (на маршрутці), живе у Луцьку у тій же квартирі в якій жив ще до депутатства, завжди відстоює інтереси волині в столиці, цінує все українське і безумовно є патріотом, тому говорити про його непорядність чи меркантильність проста БРЕХНЯ. Тепер до пана Грицюка, скалку в чужому оці ви бачите прекрасно а от про колоду в своєму чомусь забули, забули про періодичні синхронні госування з регіоналами по перерозподілу влади в країні, забули про проект конституції що підготували портнов та лавринович де президента мала обирати ВР та запроваджувалась цензура і ще багато таких "колод" можна пригадати. Тільки чогось цього пан Грицюк не пам"ятає, чи це така вибіркова амнезія на нього нападає, чи просто соромно за те що робиться в країні. Ось зараз паралельно дивлюсь пряму трансляцію на Волинському телебаченні і питаю в себе чи давав згоду я, чи давали згоду мільйони українців щоб за їх кошти, тобто з держбюджету фінансувались концерти українських зірок на підтримку Тимошенко. Чи зараз той час коли багато мільйонів гривень можна витрачати на подібні дійства? А якщо я не прихильник тимошенко то чого я зі своєї бідної кишені повинен фінансувати чужу ідеологічно мені людину? Чому вся держава у такий важкий час має платити за виборчу кампанію чиновника, що по суті використовує службове становище та адміністративний ресурс для завоювання влади? Ось ці питання я адресую пану Грицюку. P.S. Декілька тижнів тому депутат колгоспу, перепрошую обласної ради Грицюк закликав фермерів та одноосібників виробників сільськогосподарської продукції дати трохи картоплі на медичні заклади Волинської області, просив хоч по відру дати, так от, цей концерт що сьогодні три з лишком години порадував частину лучан обійшовся у таку суму що можна було забезпечити наші лікарні не тільки картоплею на 100 років на перед, а й м"ясом, молоком і ще багато чим смачненьким, тільки для лікарень відра картоплі у нас чомусь немає а мільйон баксів для концерту є. Така вже специфічна логіка.
Анонім Показати IP 26 Вересня 2009 08:42
Для Savur. Про концерт не жени на людей брехню. Концерт проводиться не за бюджетні кошти і ти це добре знаєш. Я бачу що в твоїх останніх коментах відверта брехня стала нормою життя. Про свою бідну кишеню не теренди, я знаю з чиєї руки ти кормишся. Якщо тупа заздрість засліпила тобі очі - то це твоя проблема. Концерт класний був. І якщо партійні гроші вклали не в тупі намети кольору лайна чи там у нікому не потрібні газетки, а це не менші гроші ніж пішли на концерт, то й добре. Карпук дійсно порядна людина, просто взявся не за свою справу, коментуючи ті чи інші події. Виглядає відверто слабо. З Михайлом Находом погоджуюсь цілковито - пора припинити взаємні звинувачення. Я думаю, що Михайла почує не лише Грицюк, а й Карпук, який почав цю перепалку.
Savur Показати IP 26 Вересня 2009 16:48
Бачу Бютівцям правда очі коле, всі здоровомислячі люди розуміють, що в теперішній час особливо, ніхто просто так працювати не буде, тай з рештою сама організація заходу, оплата обслуговуючого персоналу, проживання, оренда апаратури, це мільйони гривень. А от про картоплю чогось Анонім забув написати, чи у нього теж вибіркова амнезія напала..... Чи було багато користі громаді від концерту? підіть задайте це запитання хворим що лікуються в медичних закладах області, вони вам точно розкажуть куди йти з вашим концертом і що робити. Тепер про слабкість Карпука, можливо він де-що дійсно не так красномовно розказує як "голова колгоспу" але в тому і їх різниця, Карпук говорить те, що є а не те, що народ хоче почути. В цьому й різниця між державними діячами та політиканами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus