USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Губернатор оптимістично налаштований щодо майбутнього Волині

22 Серпня 2008 10:20
На Волині через п’ять-десять років усе буде добре. У цьому переконаний голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк. Про це він заявив 21 серпня під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Такий висновок губернатор зробив, підсумувавши досягнення області за сімнадцять років незалежності. За цей період в економіку регіону було інвестовано 426 мільйонів гривень. Найактивніше з областю наразі співпрацюють корпорації Nestle та «Кромберг енд Шуберт».
 
Щодо освіти, то за роки незалежності України на Волині відкрили 101 школу, 28 дошкільних закладів та відновлено роботу в 115 дитсадках. Також запрацювало двадцять вищих навчальних закладів.
 
У сприянні розвитку медицини найбільшим досягненням стала лікарня у Любомлі. У культурі – ремонт Волинських обласних лялькового та музично-драматичного театрів.
 
У планах на майбутнє – якнайшвидше вирішення питання щодо переходу «Адамчуки – Збереже» та введення в дію Нововолинської шахти №10. Також значну увагу найближчим часом звертатимуть на будівництво нових дитсадків, оскільки зростає рівень народжуваності.
 
«Волиняни люблять працювати»,  – наголосив голова облдержадміністрації Микола Романюк. Й у цьому він вбачає запоруку успіху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Серпня 2008 11:11
Економіка непогано у нас розвивається, ще б бандитів половили і посадили в тюрми...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus