USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Губернатор порадив волинянам «затягнути ремінці»

24 Жовтня 2008 19:00
За словами голови Волинської облдержадміністрації Миколи Романюка, наразі ситуація як у світі, так і Україні непроста. «Треба, щоб усі зрозуміли, що потрібно перейти на режим економії. Як кажуть у народі, затягнути ремінці», – сказав він у прямому ефірі на Волинському телебаченні. Про це 24 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами Миколи Романюка, не треба обманювати людей – ситуація нині непроста. Зокрема у будівельній галузі, банківській, кредитній системі будуть скорочення, – зазначив він. «Важко сказати, наскільки у цифровому виразі зачепить фінансова криза Волинь», – розповів губернатор.
 
«Найбільша проблема – з кредитами. Якби Нацбанк не зупинив процес, то ситуація була б ще важчою», – зауважив пан Романюк. «Треба, щоб була стабілізована фінансова система. Наприклад, як зробила Америка – 700 мільярдів вкинула у свою фінансову систему. Це має бути зроблено й у нас», – висловився губернатор. Також, на його думку, необхідно збільшити фонд гарантування вкладів.
 
До цього ж, «треба, щоб усі зрозуміли, що потрібно перейти на режим економії. Переглянути усі витрати. У першу чергу бюджетних організації, витрати з Держбюджету. Як кажуть у народі – «затягнули ремінці» – і цей період пережити», – вважає Микола Романюк.
 
Стабілізуючі заходи має прийняти й ВР, – переконаний голова ОДА. На Волині «вирішувати усі соціальні питання треба у відповідності до росту випуску продукції. Якщо 5% ріст, то виплат не може бути 15%», – наголосив волинський губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus