USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Губернатор зустрічається з Кропивою

26 Вересня 2008 09:43
Сьогодні, 26 вересня, голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк зустрінеться із підприємцем Олександром Кропивою. Про це він сказав під час прямого телеефіру на Волинському телебаченні, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Питання підключення гарячої води до 33-го та 40-го житлових кварталів Луцька – це, перш за все, компетенція міського голови, – сказав губернатор. «Але, якщо я сказав, що займусь цим питанням, то після цього ніяких заяв я більше не робив – треба достеменно розібратися», – наголосив Микола Романюк.
 
За словами пана Романюка, неможливо точно з’ясувати, хто скільки винен. Розбіжність між словами міської влади та пана Кропиви у кілька мільйонів. «Остання моя розмова була сьогодні (25 вересня – «ВН») із Богданом Павловичем (Шибою – «ВН»), і наразі КРУ перевіряє, яку цифру винна міська влада», – розповів Микола Романюк.
 
Тому й вранці 26 вересня Микола Романюк пообіцяв зустрітися із паном Кропивою. Як зазначив губернатор, «пан Кропива веде себе так не досить коректно, бо до сьогоднішнього дня не допускає перевірки КРУ в себе на підприємстві». Голова ОДА підкреслив, що піде до Кропиви з прокурором.
 
«Ця проблема є ганебним явищем для міста. Я постараюсь зробити усе для того, щоб на наступному тижні в людей була гаряча вода», – наголосив пан Романюк. «Я буду діяти зовсім іншими методами, якщо не досягнемо певного консенсусу із Шибою та Кропивою», – резюмував губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вінстон Показати IP 26 Вересня 2008 09:56
Правильно! І не тільки з прокурором, а й з цілим отрядом "Беркута", "Омона"....:) Нехай накидають палок!
Вдячний лучанин Показати IP 26 Вересня 2008 10:05
Дякую Вам, пане Романюк! Бо цей бездарний мер плювати хотів на громаду, він бач гордий і з Кропивою зустрічатися йому в падло. А те що люди три місяці без води, то це для Шиби фігня. А от губернатор - це людина з великої букви.
Анонім Показати IP 26 Вересня 2008 11:55
Хто придумав назву статті? Як так зустрічається?)) В прямом смислі чи що?
пані Моніка Показати IP 26 Вересня 2008 12:05
Пан Романюк, просимо Вас надати максимальну допомогу меру в наведенні порядку. Дякуємо.
Пан Монік Показати IP 26 Вересня 2008 15:18
Дуже просимо допомогти недолугому та непутьовому меру.
Анонім Показати IP 28 Вересня 2008 13:05
І Романюк здався! Почав слухати кропивські казки, замість того, щоб спустити на нього силовиків.Задарма чи в котельні добавилось співвласників...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus