USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Гучна вечірка в офісі екоінспекції у Луцьку: щодо очільника порушили дисциплінарне провадження

5 Квітня 2021 10:49
У Державній екологічній інспекції України розповіли, яких заходів вживатимуть щодо начальника екоінспекції на Волині Олександра Кралюка, який днями втрапив у гучний скандал. Нагадаємо, у його робочому кабінеті періодично влаштовували гучні нічні гуляння. Одну з таких дискотек під відбірну російську попсу зняли на відео обурені мешканці сусідніх будинків.

Журналісти так і не змогли зв’язатися з очільником екоінспекції Волині. Тому звернулися по коментар до керівництва Держекоінспекції України, пише Конкурент.

У відповідь на запитання журналістів пресслужба голови Держекоінспекції Андрія Мальованого повідомила, що після скандалу розпочато службову перевірку. Андрій Мальований навіть викликав Олександра Кралюка для надання пояснень до Києва. Начальник ДЕІ у Волинській області не прибув та повідомив, що знаходиться на лікарняному.

Наразі порушили дисциплінарне провадження стосовно Олександра Кралюка. За його результатами будуть прийматись відповідні кадрові рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Ніхарашо ! Показати IP 5 Квітня 2021 11:05
Мало того, шо бухав в робочому кабінеті - то ше жмотом виявився ! Нє, шоби шанованих мєнтів впустити, по традиції налити три рази, як в самій бідній сільській хаті, з дівчокками мєдляк збацати ! Зажилив, а тепер : " ...получай фашист гранату" !
Любі свині Показати IP 5 Квітня 2021 11:44
Важка державницька ноша.... Тре троха і розслабитись. І так патріотично щоб - під расєйську попсу.... І щоб всі бачили і чули. То називається самоутвєрждєніє!
скептик до Любі свині Показати IP 5 Квітня 2021 12:34
це називається пофігізм і безкарність
Такі да Показати IP 5 Квітня 2021 11:44
Йому за екологію було обідно. З Києва дали ЦУ своїх не трогати і всі виявились своїми і обідно так стало, шо вирішив з горя напитись. А шо робити? Тож не сидіти мовчки і спостерігати як ліс тирять.
скептик до Такі да Показати IP 5 Квітня 2021 12:35
що значить мовчки. свою пайку у тому має
Лучанка Показати IP 5 Квітня 2021 12:31
Так він же учасник АТО - дуже патріотично розслабляється...
Любі свині до Лучанка Показати IP 5 Квітня 2021 13:09
Який він АТОшник.... Там було пару селфіків, які на патріотичній хвилі покрутились біля Айдару задля політичних дивідендів. Ще цей персонаж називав себе командиром роти... Коротше, воєвал на "калчаковських фронтах ".... В кого не питав з айдарівців - про нього мало знають... Запитайте в нього, з ким він і де був. А головне - скільки часу...
Моряк Показати IP 5 Квітня 2021 12:40
У своєму першому інтерв'ю після запою, чи то пак так званого лікарняного, прозвучить: "То міня падставілі ! Я боровся з расхітітєлями соціалістічєской собствєнності, а вони в отмєстку рєшілі міня скомпромєнтіровать - напоїли, баб подложіжі і я тут ваабщє нє прі чом ! Так шо тепер нада защітіть свойо імя - іду в депутати ВРУ !".
nick Показати IP 5 Квітня 2021 12:55
політичне замовлення
Андрій Показати IP 5 Квітня 2021 13:46
В суботу цей "хворий" по Б.Хмельницького розсікав пішкодрала. Фейс примітний, не спутати.
Петро Показати IP 5 Квітня 2021 14:32
Алкаш. Людина з відсутністю елементарних звичок культури. Пастух.
олександр Показати IP 5 Квітня 2021 14:33
Бали заллють і того як ліс тирять, пісок, весь луцьк смердить вони не чують та не бачать бо в долі, але як справно виписують штрафи бабці що спалила рядно зілля на своєму городі а не викинула його на дорогу.
Вася Олика ПЛ Показати IP 5 Квітня 2021 14:58
От що означає людина на своєму місті - обіср...ть з голови до ніг ...
лучанин Показати IP 5 Квітня 2021 18:33
ВІн ще є головою обласної партійної організації Громадянська позиція Гриценка.А,що подонок,то подонок.Слів не хватає.
Берія Показати IP 5 Квітня 2021 20:45
Цікаво ... А чому так швидко завершилася офіцерська кар'єра фігуранта ??? Де він є на військовому обліку ??? Де перший примірник його особової справи ??? Дуже цікаво що написано в атестаціях та службових характеристиках і пункт або статья на підставі якої він був звільнений з військової служби ...
Чезаре Ламбразо Показати IP 5 Квітня 2021 21:17
лице не обтяжене інтелектом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus