USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Наказу про звільнення не бачив». Начальник волинської екоінспекції повернувся на роботу

1 Липня 2021 17:40
Начальник Держекоінспекції на Волині Олександр Кралюк повернувся на роботу після 3-місячного лікарняного.

При цьому посадовець запевняє, що не знає про наміри його звільнити, повідомляє Перший.

Як ми писали, наприкінці березня в офісі екоінспекції влаштували гучну вечірку. Згодом стало відомо, що керівник Держекоінспекції Андрій Мальований викликав Олександра Кралюка до Києва для пояснень, однак той не приїхав, бо знаходиться на лікарняному. У зв’язку з цим щодо начальника держекоінспекції Волині Олександра Кралюка порушили дисциплінарне провадження.

Держекоінспекція повторно викликала Олександра Кралюка до Києва 30 квітня, однак і тоді він не приїхав через ту ж причину. 22 червня у відповіді на запит журналіста «Першого» в Держекоінспекції повідомили, що Олександр Кралюк буде звільнений у перший день після виходу на роботу. Відповідний наказ ухвалив голова служби 31 травня.

При цьому у коментарі журналістам Олександр Кралюк запевнив, що повернувся на роботу 30 червня і наказу про звільнення не бачив.

«Я ознайомився з іншим наказом в секторі управління персоналом. Там не йдеться про звільнення. Він – про попередження. Документ за підписом керівника Держекоінспекції Андрія Мальованого. А хто вам що повідомляв, я не знаю», – сказав посадовець.

Причину такого довгого перебування на лікарняному Олександр Кралюк називати відмовився, але розповів, що одужав не повністю, а «наскільки це можливо».

Також чиновник сказав, що не знає, про яку вечірку в офісі установи йде мова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Діагноз Показати IP 1 Липня 2021 18:01
То вже клініка ! Воно ж не думає, шо своїми діями ганьбить всіх волинян !
К. лучанин до Діагноз Показати IP 1 Липня 2021 20:47
То дуже інтелегентна людина, я його знаю.
Василь Показати IP 1 Липня 2021 18:57
Через те.що одужав не повністью,вечірку не памятає.Що зробиш-захворіла людина після такого застілля,лікарі підтвердили-справка є,не придерешся.От якби ще поліції морди набив-тоді може хоч би пальчиком покивали.
Цукер Показати IP 1 Липня 2021 19:52
Ех, наливайте повніє чари, щоб через вінця лилося
Роман Показати IP 2 Липня 2021 10:05
Позор. Повинен сам написати заяву на звільнення. Герой Луцька в лапках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus