USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Конфлікт на ЛПЗ: люди протестують проти відкликання депутатів

17 Липня 2017 20:10
Справжній конфлікт виник у мікрорайоні ДПЗ навколо палаток, де збирають підписи про відкликання депутатів. Люди переконані, що це політичні переслідування і вимагають у збирачів підписів забиратися геть. На місце події були викликані працівники поліції, однак вони нічого не могли вдіяти.

«Ми не погодимось із тим, щоб тут збирали підписи проти Євгена Ткачука, ми його обирали, і тільки ми його можемо відкликати. Цей депутат дуже багато зробив для нас», - обурюється жителька мікрорайону пані Любов.

Після тривалої дискусії працівники поліції відмовляються будь-що робити і поспіхом їдуть, що викликає нову хвилю обурення серед місцевих жителів. Жителі мікрорайону переконані, що збирання підписів про відкликання Ткачука – це політичне переслідування.

Нагадаємо, що провладний БПП «Солідарність», за фінансування олігархічної групи «Континіум», ініціює відкликання п'ятьох депутатів Луцької міської ради: Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Депутати, своєю чергою, стверджують, що для їх усунення, згідно із чинним законодавстом, немає жодних підстав, а сам процес відкликання – це спроба БПП «Солідарність» та «Континіуму» захопити владу в місті.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЖИТЕЛІ РАЙОНУ ЛПЗ СТАЛИ НА ЗАХИСТ СВОГО ДЕПУТАТА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
той хто з ДПЗ Показати IP 17 Липня 2017 20:38
Заказуха і провокація! ДПЗ це місто, а не окремий район і збирати підписи можуть де завгодно, а вже ставити чи ні той підпис, це вже інше питання.
скептик Показати IP 17 Липня 2017 20:41
для початку треба перевірити тих підписантів : їхні адреси, паспортні дані. рядом поставити палатку для збору підписів на підтримку тих же депутатів
lala Показати IP 17 Липня 2017 21:28
чула, що із підписом вказують паспортні дані))) і відразу ж уявила картину, як це біжить собі хтось до магазину чи то з роботи або садочка з дитиною, побачив палатку, запитав, що таке і гайда додому за паспортом, бо ж як ще свій голос віддати))) театр абсурду у Луцьку))) ні щоб за вибори у місті голоси збирати і до ВР звертатися))) краще депутатів, які мають свою думку спробувати з дороги прибрати......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus