USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ігор Палиця прокоментував обшуки. В облраду прийшли ті, хто кришує незаконний видобуток бурштину?

15 Лютого 2017 13:49
Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця прокоментував обшуки у приміщенні облради і присутність представників Генеральної прокуратури у її стінах.

Нагадаємо, що зараз більше десятка озброєних автоматами осіб у бронежилетах перебувають у будівлі Волинської облради на 3 і 8 поверхах. Свої дії ці особи не коментують.

Відомо, що порушено кримінальне провадження проти посадовців Державної служби геології та надр України.

В облраду люди з автоматами прийшли взяти оригінали сесійних рішень, що стосуються КП «Волиньприродресурс». Хоча, як відомо, ці рішення не мають конфіденційного характеру і знаходяться у відкритому доступі на сайті облради.

Голова Волинської облради Ігор Палиця на своїй сторінці у Фейсбук прокоментував дії Генпрокуратури і звернувся особисто до її очільника Юрія Луценка з тим, щоб не допустити безчиння, з яким особисто свого часу зіткнувся Генпрокурор.

Крім того, Ігор Палиця нагадав, що КП «Волиньприродресурс» отримало ліцензії на розробку родовищ бурштину, торфу і міді. Голова обласної ради переконаний: це дозволить до кінця року отримати на підприємство, яке належить громаді, прибуток в розмірі від 500 мільйонів до мільярда гривень.

«Сьогодні у Волинську обласну раду з обшуками завітала Генпрокуратура! Згідно рішення славнозвісного Печерського суду, слідчі прийшли забрати всю документацію, пов'язану з ліцензією Волиньприродресурсу на видобуток бурштину! Вперше, коли комунальне підприємство, яке належить громаді області, отримало цілком законно та офіційно спецдозвіл на видобуток бурштину, люди почали вірити, що не все так погано, що заробляти на волинських надрах будуть не приватні кіпрські фірмочки чи нікому не відомі підприємці, а обласний, районні та сільські бюджети!

Вперше повірили, що центральна влада, втілюючи курс Президента на економічну децентралізацію, обернулася обличчям до людей! Вперше повірили, що зможуть самостійно, за рахунок додаткових поступлень в місцеві бюджети, вирішувати народженні десятиріччями проблеми-почати будувати школи, садочки, дороги, інфраструктуру та створювати нові робочі місця! Люди повірили, а тим, хто кришує незаконний видобуток, це не сподобалося, не збираються вони ділитися з народом своїм незаконним заробітком!

Генпрокуратура, яка не спромоглася конфіскувати статки Януковича, Арбузова, Клименко та інших зрадників, прийшла захистити чиїсь інтереси, і не дати наповнити обласний бюджет! Генпрокуратура, яка не спромоглася посадити чиновників, які розкрадають Державний бюджет та кришують торгівлю та контрабанду з терористами, вирішила налякати людей, щоб вони навіть і не думали зазіхати на виведення чорного бізнесу в легальну площину!

До кінця цього року волинський бюджет має додатково отримати мінімум мільярд гривень від видобутку бурштину, і обов'язково отримає, як би і хто нам не заважав! "Шановні" представники правоохоронних органів, невже ви не зробили висновків з подій Революції Гідності?! Невже ви думаєте, що народ повторить помилку, і вам дадуть втікти, як вашим попередникам при режимі Януковича?! Може ви зупинитися та задумаєтеся, поки не пізно!

P.S Я дуже сподіваюся, що шанований мною Луценко Юрій Віталійович, який на собі відчув в повній мірі режим Януковича та його прихвостнів в погонах, не в курсі того, що відбувається, і обов'язково розбереться в законності дій його підлеглих! Закон повинен служити Народу України та в інтересах Народу Ураіни! Слава Україні!», - йдеться у дописі Ігоря Палиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
666 Показати IP 15 Лютого 2017 14:03
Не розумію для чого цирк з автоматами?!
Петро Показати IP 15 Лютого 2017 14:05
На жаль,Порошенко так і не став державним діячем, який дбає про інтереси націїю Справа Назарука (заст.нач.УСБУ у Рівнеській обл.) показує про чиї інтереси дбає Луценко, на жаль не державні.
житель до Петро Показати IP 15 Лютого 2017 22:45
Куди ж йому до Палиці?
Активіст Показати IP 15 Лютого 2017 14:15
Коли вони вже нажеруться? Подавіться ск*ти!
Волиняни Показати IP 15 Лютого 2017 14:37
Це дикість режиму, з автоматами приходити за документами. Гунчик до цього прямо причетний!
ну до Волиняни Показати IP 15 Лютого 2017 15:26
сидить там шистьорить все "шоколадному зайцю"
АС Показати IP 15 Лютого 2017 15:30
Гунчик полішук св*лочь і продажна тв*рь звик на чужому горбу кататись,хоче людської крові,получить і ригне Порошенко не надовго а на Волині не все так просто
петро до АС Показати IP 16 Лютого 2017 00:22
може потім гунчик на підвищення піде в киів
савош Показати IP 15 Лютого 2017 16:33
Не все так просто, виходячи з сучасних реалій,треба сприймати події, можливо, як далекоглядний піар. З огляду на те, яка досвідчена братія зібралась під знамена укропу, це продукт технологічний з перспективою на вибори. Грамотно, ми за вса вступилися але нам не дали...А може й не так... Вже довіри немає ні до кого... Всі забрехалися!
СТОП Показати IP 15 Лютого 2017 17:13
ГУНЧИК ОБІДИВСЯ....
Розборки Показати IP 15 Лютого 2017 19:30
Це ж треба як спланували:Майже у той самий час Гунчіані дає прес-конференцію.А в облраді обшук.Тема одна і теж.Співпало просто)))
прокурор до Розборки Показати IP 15 Лютого 2017 22:47
Влада працює по-державному
Украінець Показати IP 19 Лютого 2017 13:40
та шо ви причепилися до того бурштину. більш роботи нема чи що?
ВМ Показати IP 18 Березня 2017 17:38
Це такий принцип: і сам не "гам" і комусь не дам. Говорить пан Гунчик, що держава - регулятор. А якого "іменника" ця держава заробляє капітал для цукеркових, вугільних магнатів? Це просто спосіб відібрати ще одну статтю доходу в загальний котел, а в ньому порпатись мають виключно мають право тільки "прикметникові" регулятори. Бо значить всі слухали Насірова, а він слабенький, просто два ярда відмивання і клав на людей, які недоотримали коштів. Ото і вся правда. А чи то був Ющенко, Тимошенко, Янукович, Порошенко чи ще хтось, то це суті справи не міняє. На манеж виходять клоуни вже 25 років і "нам мільйон міняють на рубель". Катали звичайні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus