USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гурт «Кому Вниз» - з благодійною місією у Луцьку

26 Лютого 2013 14:12
Рок-гурт «Кому Вниз» приїде до Луцька, аби виступити на благодійному концерті. Кошти, виручені з запрошень, передадуть на лікування онкохворої дівчинки Яринки Малаховської.

Про це повідомили організатори концерту.

Виступ одного із найдосвідченіших музичних колективів України – гурту «Кому Вниз» – чекає на лучан та гостей міста вже незабаром. Відвідувачі заходу зможуть насолодитися творчістю музикантів, які ось уже 25 років підкорюють альтернативні сцени країни та зарубіжжя. Ведучим заходу стане Сергій Ткачук.

Востаннє мешканці обласного центру мали змогу почути своїх кумирів влітку минулого року, тож нова зустріч з динозаврами вітчизняного року обіцяє чимало цікавого.
Розігрівати публіку перед виступом хед-лайнерів буде місцева альтернативна рок-формація «DoubleFlash».


Окрім задоволення власних музичних смаків, відвідувачі заходу зможуть також стати благодійниками, адже гроші, виручені з запрошень, передадуть на лікування онкохворої 14-річної лучанки Яринки Малаховської.

Дівчинка має невтішний діагноз – рак лімфовузлів 4 стадії і потребує дороговартісного лікування. Тож, відвідавши благодійний концерт, кожен меломан зробить свій внесок в одужання Яринки.

Концерт відбудеться 16 березня о 21:00 в Палаці культури міста Луцька (колишній народний дім «Просвіта») за адресою: вулиця Богдана Хмельницького, 1.

Організатори заходу: ЛМГО «Луцьк живи і розквітай», ВО ВМГО «Українська Народна Молодь», за підтримки громадського об’єднання «Лучани».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus