USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гурт «НАТОЛІЧ» презентував лучанам український поп-рок

17 Жовтня 2016 11:00
У рамках всеукраїнського туру гурт «НАТОЛІЧ» виступив 15 жовтня у «ЛучеSk-пабі», - повідомляє Волиньінфо.

Хлопці грали свої власні пісні, написані українською та російською мовами, а також виконали декілька світових хітів, наприклад гурту «Muse». Окрім того, у Луцьку хлопці презентували свою нову пісню «Закрытое кафе» – Луцьк став другим містом, де вона прозвучала (вперше «НАТОЛІЧ» виконали її у Львові).


Серед відвідувачів, можна було зустріти гостей і з інших міст, наприклад, Лара приїхала із Києва. Вона розповіла, що ніколи не була у Луцьку, а приїхала спеціально на концерт, бо обожнює слухати музику цього гурту та старається відвідувати усі їхні концерти.


Також послухати «НАТОЛІЧ» та потанцювати прийшло чимало байкерів, у яких вчора якраз було закриття сезону.

«Ми в Луцьку перший раз, як гурт, – розповів інформаційному порталу «Волинь.info» фронтмен гурту «НАТОЛІЧ»

Костянтин Рафальський. – Тому ми зробили вільний вхід, щоб якомога більше людей мали змогу прийти та послухати свіжу українську музику, яка стає на хвилю нового творення в нашій країні. Концерт пройшов досить позитивно і залишив приємні враження».


Співає гурт як українською, так і російською:

«Ми співаємо так, як нам пишеться, – зізнався Костянтин. – Дві останні пісні вийшло російською. Ми зі сцени часто говоримо як українською, так і російською. У п’ятницю ми виступали у Львові, так вийшло, що ми з людьми практично спілкувалися російською мовою і це нам не завадило знайти відгук у серцях наших слухачів і в найтеплішій атмосфері провести вечір».

Костянтин розповів також, що стосовно Луцька не мали ніяких стереотипів:

«Стосовно Луцька – ніяких стереотипів не мали. Вірю, що хороші люди є всюди – нам просто треба триматися разом, знаходити один одного і тоді нас буде чекати велике майбутнє, як нації, бо тільки в єдності наша сила».

Інформаційному порталу «Волинь.info» вокаліст гурту «НАТОЛІЧ» залишив побажання:

«Слухайте гарну музику, бачте скрізь позитив і вірте в себе».


Довідка:

«НАТОЛІЧ» — це справжній український поп-рок, пристрасний та чуттєвий. Професійний саунд, шалена енергетика, що наповнює тебе зі сцени вже з перших секунд. Їхні концерти —це справжній емоційний вибух, а пісні влучають прямісінько в серце. За версією конкурсу «RockTheNation» від «Просто Радіо» цей колектив увійшов до п’ятірки найбільш затребуваних молодих рок-гуртів України.

Це учасники найгучніших музичних фестивалів, таких як «ATLAS WEEKEND», «Respublica», «WOODSTOCK UKRAINE», «Схід- Рок», «Раковець фест», «Стопудівка» та інших.

Гурт має в активі дебютну платівку під назвою «Прометей», три відеороботи: «Текіла», «Amon-Ra», «Прометей». Останній має позитивні відгуки від музичних видань, ротацію на українських музичних каналах i посідає четверте місце у головному хіт-параді телеканалу «М2». Наразі готується до виходу другий альбом гурту, деякі релізи з якого можна буде почути «наживо» у багатьох містах вже цієї осені.

Склад гурту: вокал, тексти — Костянтин Рафальський, бас — Данило Рафальський, гітара — Сергей Дудко,барабани — Денис Рейс.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валентина Показати IP 17 Жовтня 2016 14:34
Поки чекався (перевіряв звук) гурт...то вже їх слухати не хотілось....рівень на тверду трійочку....дуже великим мінусом було те, що соліст розмовляв російською мовою і співав російські пісні. Щодо року - то в їхніх піснях цього жанру немає....просто попса...Нехай би грали в свому місті...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus