USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Гузь готовий «дати в морду»

4 Серпня 2010 17:38
Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь розповів, що якби ситуація вимагала рукоприкладства, він би не сумнівався у своїх кулаках і дав би в морду кільком своїм політичним опонентам.

Про це Гузь говорив 4 серпня під час чату на «ВН».

Справжнім товаришем Гузь назвав керівника обласного осередку Української Народної Партії Сергія Годлевського, з яким його пов’язує давня дружба.

Ворогів поіменно депутат не назвав, однак каже, що до його власного «чорного списку» можна віднести увесь керівний склад волинського осередку Партії регіонів.

Щодо того, кому б хотілось «заїхати по писку», Гузь не приховує, що такі політики є.

«Якби ситуація була критичною і вимагала таких дій, навіть якби такі дії межували з етикою, я думаю, що сумнівів в мене не виникало б. Але таких політиків можна перерахувати на пальцях однієї руки», – поділився депутат.

На майбутніх виборчих перегонах основну конкуренцію політик прогнозує трьом кандидатам на посаду мера Луцька.

«Основна боротьба розгорнеться, з моєї точки зору, між Миколою Романюком, Анатолієм Грицюком та Богданом Шибою. Сподіваюсь, що демократичні сили зможуть узгодити єдиного кандидата. Думаю, ним міг би бути Богдан Шиба», – вважає він.

Роботу команди Шиби Гузь вважає «значно ефективнішою та поряднішою, ніж команду його попередника Антона Кривицького, з якою стикався під час того, коли був депутатом міської ради».

Про свого колишнього соратника Володимира Бондаря політик відгукується з повагою, говорячи про його «великий досвід і опозиційної, і господарської діяльності на посаді губернатора». Але мером Луцька Гузь його не бачить.

«Маю великі сумніви щодо того, що він може стати Луцьким міським головою. Надіюсь, що Володимир Налькович все таки буде в опозиції до режиму Януковича та його представників на Волині. Думаю, така позиція була б для нього правильнішою, ніж позиція домовленостей чи узгодження тих чи інших питань», – висловився він.

Читати чат з Ігорем Гузем повністю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучано Показати IP 4 Серпня 2010 22:44
Ігорик, ти як молоденька повійка. Тебе дядя Вова депутатом зробив, у партію записав, а ти його мером не бачиш. За це ж тобі пора вже морду бити. І ти незабаром це отримаєш.
орест Показати IP 5 Серпня 2010 08:28
Ігоре!Слабенький ти,регіонали не будуть гратися з тобою у політику.Просто нокаутують тебе,Як Клічки супротивників І БУДЕ ТОБІ " МОЛОДИЙ ПЕРСПЕКТИВНИЙ ПОЛІТИК"ВИКЛАДАТИ ІСТОРІЮ У СІЛЬСЬКІЙ ШКОЛІ,
гоша Показати IP 5 Серпня 2010 08:37
ГУЗЮ,кидаєш ти нальковича, НЕ ПРОСТИТЬ.А З ГОДЛЕВСЬКИМ пересваришся,БО ВИ ОБОЄ ТІЛЬКИ БАЧИТЕ СЕБЕ ЛІДЕРАМИ,ТУНЕЯДЦІ ЮЩЕНКІВСЬКІ
Луцьк Показати IP 5 Серпня 2010 09:56
Що наїхали на гузя? Єдиний реальний чєл в волинській політиці і нічого не боїться.
rusych Показати IP 5 Серпня 2010 11:05
правильно. для партії регіонів (читай партії українофобів) получити в морду - єдиний зрозумілий аргумент
FANTOMAS Показати IP 5 Серпня 2010 12:07
"Добро должно быть с кулаками Добро суровым быть должно, Чтобы летела шерсть клоками Со всех, кто лезет на добро." - С.Куняев Вот только Добро у всех разное...
rusych Показати IP 5 Серпня 2010 13:01
Проблема українців в тому, що ми не вміємо себе захистити. Ми 20 років співаємо гарних пісень, танцюємо, філософствуємо, а в той час різні олігархи відбирають наші заводи, землі, озера. Тому вже прийшов час бити морди!
монте-кристо Показати IP 5 Серпня 2010 13:33
Сопровождать вызов шумом - признак дурного тона.Когда мальчику страшно,он громко кричит!А в морду...?да он скорее лизнёт,вон как Шибе,глубоко и проникновенно!
зливаю інфу Показати IP 5 Серпня 2010 15:05
Один з кандидатів на Луцького міського голову замовив У КМІСі соцопитування по рейтингах. КМІС – контора реальна, туфту не гонить. Так от, у Романюка рейтинг – 20%, у Шиби - 18, у Грицюка – 8-9, у Бондаря -7%. Дані абсолютно точні.
Антиянек Показати IP 5 Серпня 2010 15:27
Цифри адекватні, а колгоспник так хвалиться, так хвалиться.
Дл зливаю інфу Показати IP 5 Серпня 2010 17:25
Бред! В Романюка 16%, Бондаря 11,7%, Шиба 9,5%, Грицюк 3,6. І не треба поширювати туфту під видом "секретного зливу".
Вася Показати IP 5 Серпня 2010 17:44
Не знаю як по інших особах, але в Шиби далеко не 18 , а в Грицюка дуже далеко не 8-9. Видають хлопці бажане за дійсне
Чий бред? Показати IP 5 Серпня 2010 19:06
Так за чиїми даними в Романюка 16, а Бондаря 11,7? Штабу Бондаря? Так хто туфту гонить? Чи бува не київські фахівці, яких насватав Бондаренко і його луцькі друзі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus