USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

І світла немає, і народжуваність не росте, - губернатор

10 Травня 2011 15:58
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук запросив на особисту розмову голову Луцької райдержадміністрації Володимира Демчука, аби поговорити про те, чому навколо Луцька світильники не горять.
Таке запрошення Демчук отримав під час селекторної наради 10 травня.
«Я, Володя, не міг знайти тебе вчора ввечері. Де ти був? Світло в пів десятої вечора ще не горіло по дорозі на Рівне. І, до речі, і в Ківерцівському районі… Коли ви його включаєте, в 12 ночі? Треба включати в сутінках, коли самий небезпечний період, тим більше свято – 9 травня…Таке враження, що вас постійно треба гріти», - говорив Клімчук.

«Щось так хаотично: Підгайці, Піддубці. Там з одної сторони горить, там не горить. Одним словом, приїде сьогодні на 19 годину до мене – поміркуємо. Ти ж багатенький Буратіно в Луцькому районі…Біля Луцька треба зняти питання, і все забути. Має бути як в Борисполі, ще краще. Бо то Волинь, то серйозніше, то Луцьк, Лучеськ древній», - , додав, звертаючись до Демчука, Клімчук.

Загалом, за словами начальника Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА Леоніда Кирильчука, найвищий рівень оснащення зовнішнім освітленням – у Ковельському,Шацькому, Ківерцівському, Турійському та Старовижівському районах. Найгірше – у Любешівському, Горохівському, Локачинському районах.

«Я б горохівчанам пробачив, якби у них рівень народжуваності був такий як в Любешові. А так і світла немає, і народжуваність не росте. Любешівці розуміють, що роблять, не хочуть на світлі жити ніяк», - говорив губернатор.

Загалом на зовнішнє освітлення витрачено 652 тисяч, з яких 475 тисяч гривень - залучені. У квітні в 25 населених пунктів встановили 350 світильників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus