USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Я писав «Діяння небожителів» 18 років, - Гребенюк

11 Жовтня 2011 08:52
Унаслідок таємного голосування третє місце на конкурсі «Європейська християнська книга – 2011» здобула книга волинського письменника Віктора Гребенюка «Діяння небожителів» - твором волинянина зацікавилися іноземні видавці.
Про це інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП.
Книга волинянина оцінювали на Європейському форумі християнських видавців і книгорозповсюджувачів «Marketsquare Europe», який проводили в рамках Франкфуртського книжкового ярмарку – найбільшого і найпрестижнішого в Європі.
Кілька десятків експертів зі США і багатьох країн Європи оцінювали подану на конкурс продукцію видавництв України і закордону. Причому вони не мали права віддати голоси за номінанта зі своєї батьківщини. Попередні рецензії, дані хоча й іншими видавництвами духовної літератури, але зі своєї країни, теж не мали вирішального значення.
«Головний персонаж «Діянь небожителів» – інтелектуал, і він зневірився. Але Господь переніс його в інші світи, він побачив, що там за кожну душу йде безперестанна битва цілих воїнств ангелів і демонів. Тут він поспілкувався з багатьма святими різних часів, побачив сцени з їхніх житій. Тож на землю наш інтелектуал вернувся вже зміцненим у вірі», - розповів автор твору.

«Я писав цю книгу 18 років, для її створення закінчив духовну семінарію. Епос написано сонетною формою, сюрреалістичним методом, він насичений безліччю історичних, теологічних, культурологічних алюзій, тобто створений мовою інтелектуалів», - каже Віктор Гребенюк, літературний редактор інформаційно-видавничого центру Волинської єпархії.
Уже відгуки перших читачів свідчать, що «Діяння небожителів» вийшли таки недаремно. Результат на конкурсі «Європейська християнська книга – 2011» дає надію на щасливу долю цій книзі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
безумовно Показати IP 11 Жовтня 2011 13:03
обличчя таки дуже інтелектуальне
Правдивий до безумовно Показати IP 12 Жовтня 2011 17:47
Не потрібно ображати людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus