USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Як українці заробляють на негоді. ВІДЕО

20 Вересня 2013 11:34
Через зливи, які добряче дошкуляють українцям останні два тижні, люди скуповують парасольки і гумові чоботи, йдеться в сюжеті ТСН.

Через негоду не пощастило продавцям морозива та автомийкам, але все ж збиткових справ під час злив небагато. Наприклад, продавці парасоль наразі отримують гарний прибуток, адже вони стали невід'ємною частиною гардеробу кожного громадянина.

Через зливи українці скуповують парасольки і гумові чоботи «За останні дощові дні продажі збільшились відсотків на 60 по парасолькам», - розповіла продавець парасоль Альона. Попит збільшився ще на шарфи та гумові черевики, а також – на одяг для домашніх улюбленців. «Купують такі комбінезони з лапками на передник, на задні ніжки, закрите пузо, спину, є варіанти з капюшонами, а є більш утеплені, як пуховички», - зазначає продавець Ірина.

Так, домогосподарка Вікторія - одна з тих, хто турбується за свого чотирилапого друга. Одинадцятирічного йорка Гучі вона залишила вдома, а сама, в таку погоду, вирушила в магазин за покупками - за комбінезоном і туфлями. «Ви бачите - з парасолькою нам холодно і волого, тому наші вихованці теж вимагають турботи», - говорить вона.

Таке піклування сьогодні обійшлося Вікторії в 500 гривень. А от на Київщині заробляють ще й на запчастинах та номерних знаках для авто. Там на дорозі з вибоїнами утворилася величезна калюжа, тому від більшості машин відпадають бампери, ковпаки і навіть номерні знаки. Місцеві мешканці пропонують віднайти деталі і просять за це винагороду - 100 гривень. Заробляти на негоді українці зможуть ще довго.

«Завдяки активній циклонічній діяльності над нашою країною дощі лишати її не збираються. Дощова погода зберігається до кінця місяця», - повідомляють синоптики. Раніше ж в Укргідрометцентрі обіцяли українцям теплу осінь з похолоданням лише на початку вересня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus