USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як журналісти волинських інтернет-видань дерева садили. ФОТО

27 Жовтня 2013 13:21
Долучитись до висадження дерев, приуроченого до 1025 річниці хрещення Київської Русі, яке організувала Волинська єпархія, вирішили журналісти інтернет-видань «Волинські Новини», «ВолиньPost», «Волинський інформаційний портал» та «Волинська правда».
ЧИТАТИ ЩЕ: Як народжувався священний ліс на Волині. ФОТО. ВІДЕО
Особисто мені, як я думав, садити дерева ще ніколи не приходилось. Тому, вирушаючи на репортаж, я був дуже радий щасливій нагоді виправити таку прикрість. Щоправда, як я дізнався опісля, цей раз не був першим – в 4 роки я, як міг, допомагав татові садити яблуню. Як би там не було, вирішив не стояти осторонь, та допомогти волинським священикам у цій благородній справі. Тим більше, у списку справ справжнього чоловіка стало на один пункт менше – «будинок та син» поки зачекають.


Не стояли осторонь і мої колеги. Так, журналістка інтернет-видання «Волинський інформаційний портал» Ірина Смалько, теж взяла до рук молодого саджанця сосни та прийнялась до роботи. Як розповіла пізніше, ця справа для неї не нова – в дитинстві садила разом з татом фруктові дерева. Дівчина переконана, що займатись цим ділом слід лише з позитивними думками та емоціями.

«Завжди приємно долучитись до такої справи, адже цікаво спостерігати за тим, як росте дерево, яке самотужки посадила», - розповіла Іринка.

Для журналістки Олени Кузьмич з «Волинської правди» такий досвід теж не був новим. Щоправда, своє перше деревце дівчина посадила лише роки два тому, разом з нинішнім радником луцького міського голови Борисом Сорокою в рамках екологічної акції. До того подібного досвіду не мала.

А от журналіст інтернет-видання «ВолиньPost» Олександр Котис саджає дерева далеко не вперше.

Щоправда, зізнається, робить це настільки рідко, що ледь пригадує останній раз, коли приходилось займатись цією справою. Згадує, що було це близько 5 років тому – тоді він садив яблуню в саду біля дому, який будує його родина. Хлопець розповів, що цьогоріч вже збирав перший урожай з того дерева. Зі слів Сашка, садівником він себе назвати не може:
«Хоча, посадити дерево, і згодом отримати з нього плоди – це класно!».

Підготував: Іван САВИЧ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 27 Жовтня 2013 19:39
Гарна новина, добра, більше б таких :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus