USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Якість діагностики у Володимир-Волинській райлікарні покращиться

18 Червня 2009 12:20
Спеціалісти Володимир-Волинської центральної районної лікарні відтепер працюють на новому діагностичному обладнанні. Про це 18 червня ынформують «Волинськы Новини».
 
Спеціалісти Володимир-Волинської центральної районної лікарні відтепер працюють на новому діагностичному обладнанні. Сучасний рентгенівський діагностичний комплекс колективу медзакладу сьогодні, 18 червня, вручив голова облдержадміністрації Микола Романюк.
 
Голова Волинської ОДА, за повідомленням сайту адміністрації, висловив впевненість, що завдяки новому приладу значно покращиться якість діагностики та обслуговування хворих. Він також привітав лікарів із наступаючим професійним святом та побажав їм успіхів і нових звершень, здоров’я й Божого благословення.
 
Довідково:
 
Рентгенівський діагностичний комплекс (цифрова обробка зображення, у тому числі камера лазерна мультиформатна, система цифрової радіографії) вартістю 715 тисяч гривень для Володимир-Волинської центральної районної лікарні придбаний  за кошти Державного бюджету в рамках програми «Високовартісне обладнання для закладів охорони здоров’я, централізована закупівля рентгенівського, діагностичного та іншого обладнання».
 
Система призначена для проведення рентгенографічних, рентгеноскопічних досліджень, а також рентгенографічних знімків грудної клітини в режимі флюорографії в лікувальних закладах загального та спеціалізованого типу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus