USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Якщо НУ йде на вибори – значить, не боїться їх програти, – нардеп Карпук

9 Жовтня 2008 12:30
Голослівні заяви про результати соціологічних опитувань з приводу неподолання «Нашою Україною» навіть 3-відсоткового, які замовляють певні політичні сили, є дуже сумнівними. НСНУ йде на вибори і не боїться не потрапити до Верховної Ради, – заявив 9 жовтня у телефонному коментарі «Волинським Новинам» народний депутат України, член фракції «НУ – НС» Володимир Карпук.
За словами Володимира Карпука, БЮТ найбільше займається політтехнологіями про низький рейтинг НСНУ. І цим дослідженням не варто довіряти, адже «центр Разумкова ще два-три тижні тому говорив про 6,7% для «Нашої України».
На думку нардепа, ці всі нібито опитування оприлюднюють для того, щоб маніпулювати думкою виборців і щоб «Наша Україна» не пройшла до ВР. «Хоч зараз НСНУ є єдиною національно-демократичною силою в парламенті», – наголосив пан Карпук.
Як зазначив нашоукраїнець, голосування БЮТ із ПР та комуністами – це відступ від державності. «Я вірю, що нам вдасться це пояснити людям. Нові вибори важливі, бо будуть за демократичну українську державу, а не васала чи сюзерена Москви», – сказав Володимир Карпук.
За словами нардепа, у помаранчевих є факти, що свідчать: у Москві роблять ставку саме на Юлію Тимошенко і біло-сердечних, бо «БЮТ працював у руслі політики Кремля».
«Наша Україна» була проти виборів і зараз вважає, що це дійсно болючий крок. Але іншого шляху, аніж звернутися до народу, пояснити йому ситуацію і побачити його рішення, немає», –  розповів Володимир Карпук.
«Якщо «Наша Україна», знаючи про всі відсоткові прогнози, йде на вибори – значить, не боїться їх результатів», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Є Показати IP 9 Жовтня 2008 12:53
Карпук справляє враження совісної людини.
Громадянин Показати IP 9 Жовтня 2008 13:07
Наша Україна як політична сила, що здеградувала до рівня міської каналізації гідно провалить вибори, як би пан Карпук не хватався за годівницю, що сьогодні знаходиться в руках Балоги. Народ не обдуриш! Ганьба Ющенко - зраднику Майдану.
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2008 16:07
Подивіться на себе. Було б таких більше людей, країна б процвітатала
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2008 16:44
Я погоджуюсь з анонімом 16:07. Подивився на себе. Дійсно, "було б таких більше людей, країна б процвітатала"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus