USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Якщо зарплату і премії не платитимемо, то увійдемо в Прем’єр-лігу, - Кварцяний

22 Квітня 2010 18:31
Після переконливої перемоги луцької «Волині» над харківським «Геліосом» у 25-му турі Першої ліги із рахунком 4:0 тренери обох команд були вкрай незадоволені грою.

Офіційний сайт ФК «Волинь» оприлюднив післяматчеву конференцію, яка здивувала багатьох максималізмом і претензіями до своїх гравців.

Віталія Кварцяного - головний тренер «Волині»:

«У нас зараз дуже велика напруга, яка психологічно тисне на команду. Відповідальність за результат сковує дуже багато кваліфікаційних дій футболістів. Вони хочуть – а у них не виходить. Я їм обіцяв вчора, що сидітиму і не бігатиму. Навіть спортивний костюм не одягатиму, одягну костюм і галстук, й сидітиму спокійно.

Але з другої хвилини я почав сіпатися. Не все пішло так, як треба, тому що почали грати неправильно, не так, як ми домовлялися. Голи – це добре, але ми 3:0 вели і у грі проти ФК «Харків». І так само сьогодні знову на другий тайм вийшли і почали валяти дурня.

У мене вже голос деформувався. До гри один, зараз інший. Але задоволення від гри немає. І не видно перспективи на наступний матч. Мені важлива не сьогоднішня перемога, а перемога, яка буде в завтрашній грі, через чотири дні. Як ми гратимемо у Львові, граючи сьогодні. Вони ж цього не розуміють. Як, як не старався, після 4:0 в першому таймі – ну забийте ще чотири...

Так, результат хороший. Але ви бачите, що суперники набирають очки. І у нас смуга: Карковського ми не відновимо ще місяць, в Герасимюка проблеми з ахілом та коліном, Гошкодерю винесли з поля в Молодіжному і Майкона так само. Там була серйозна гра і ми грали добре, але нас підвів воротар. Все що можна було, він закочував у ворота.

Не вистачає зараз цих чотирьох футболістів, які своїми кваліфікованими діями допомогли б команді. Але бачите, така собі гра в другому таймі і виграли 4:0. Не знаю, я згоден всі ігри так кричати і голос втратити, аби вони виграли все, що можна, та важко в це повірити.

- У зв'язку з травмами ви знову змінили склад.

- Бачите, що я перекроїв задню лінію. Все перекроюю і перекроюю. Мостовий хороший футболіст, але він не грає організаційно. Хоча Ковалюк кричить і йому теж важко. Грінченко ще не набрав форми.

- Герасимюк і Майкон відновляться до наступної гри?

- Навряд чи. Тому робити потрібно колектив, а він зараз розібраний на відсотків двадцять-тридцять. Ми зараз його ніби збираємо. Я їм зараз сказав: «Йдіть, пийте пиво, даю два дні вихідних». Я ніколи ще не давав цього року два дні вихідних. Але вони втомилися, поглянете, скільки ігор грають і все – через три дні на четвертий.

- Ви вже вивчали ФК «Львів»?

- Ми проведемо більше теоретичної роботи. Я бачив у Туреччині дві гри «Львова». Але, бачите, наша команда в Туреччині і зараз – це як небо і земля. Можете повірити. Ми не могли погано працювати в Туреччині, аби сильніше грати зараз, ніж там. Працювалося в повну потужність. Три-чотири тренування – команда літала. Зараз лише одне тренування, щоправда введена зарядка.

Я відмінив харчування і сьогодні гравці були трохи злішими. Не було багато якостей, але були зліші. У футбол грають голодні, злі і тямущі. Все – харчування за свої гроші. Нехай їдять, що хочуть, хоч гумові чоботи. Будуть голодні і розумніші, бо починають думати, де узяти шматок хліба. Тепер треба з кишені дістати частину зарплати і купити сосиску, сардельку, зварити вермішель або, як бразильці, боби варити. Ось хай варять далі. 4:0 – відмінно.

А якщо зарплату не платитимемо і премію, то взагалі увійдемо в Прем'єр-лігу. Форму Пума заберемо, пересядемо на ЛАЗ жорсткий й іржавий. На гру з «Львовом» їдемо в день гри. І до Києва на гру поїдемо в день гри. Будуть голодні, злі і почнуть думати, не зовсім правда, але вже крок зроблено і ми на правильній дорозі.

А увійдуть в Прем'єр-лігу – все повернемо: і гроші, і премії, і нагодуємо як верблюдів. Щоправда, верблюдів багато годують до того, ну а ми після нагодуємо.

Сергій Кандауров (головний тренер «Геліоса»):

Хочу привітати «Волинь» з упевненою перемогою. Ми провалили початок гри. Допустили дитячі помилки, і «Волинь» нам цього не пробачила.

В принципі, другий тайм ми більш гідно грали, але самі розумієте, за такого рахунку важко щось зробити.

Програли 4:0 і програли по грі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ViP Показати IP 23 Квітня 2010 08:24
Залишилось 9 турів! Наступні два найважливіші з ФК Львів і Севастополем. Ось як зіграють у цих матчах і скільки візьмуть очок і буде залежати, потрапимо ми в ПЛ чи ні. Ну і не втрачати їх там - на рівному місці з командами слабкіше, а то ми так вміємо (тьху-тьху-тьху). Удачи Волині!
Всезнайко Показати IP 23 Квітня 2010 09:08
Якщо зарплату і премію не платити, то гравці здадуть всі інші матчі. Бо сім"ю треба годувати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus