USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Янукович дав медаль міліціонерові з Волині

20 Грудня 2010 09:58
З нагоди Дня міліції, який відзначається 20 грудня, президент України Віктор Янукович відзначив працівників органів внутрішніх справ, серед яких є і міліціонер з Волині.
Це – старший оперуповноважений в особливо важливих справах управління карного розшуку Управління МВС України у Волинській області, підполковник міліції Олексій Глущук. Його нагороджено медаллю «За бездоганну службу» III ступеня.
Про це йдеться в Указі президента України «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня міліції», розміщеному на офіційному інтернет-представництві глави держави.
У документі стверджується, що нагорода присвоєна «за вагомий особистий внесок у боротьбу зі злочинністю, зміцнення законності та правопорядку, зразкове виконання службового обов'язку, високий професіоналізм».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ястребок Показати IP 20 Грудня 2010 15:00
Олексій Глущук? Знакомое имя, однако... кажется, на Доске почета в УМВД висел. Мои поздравления, желаю до генерала дослужиться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus