USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович вимагає новий орган в ЖКГ

1 Червня 2011 12:41
Президент України Віктор Янукович вимагає створити єдиний орган, що регулював би тарифоутворення на житлово-комунальні послуги.
Про це він заявив на розширеному засіданні уряду 1 червня, – повідомляє Економічна правда.
«Хотів задати питання. Ми в минулому році прийняли цілу низку важливих рішень, наприклад створити ціноутворюючий орган – національну тарифну комісію. Що зроблено? Нічого», – заявив він.
«Переклали на НКРЄ. А НКРЄ не шатко, не валко працюють. Треба створювати спеціальний орган, який буде регулювати це питання», – сказав Янукович.
«І не може бути такої строкатості між регіонам в цінах ЖКГ. Не може бути, бо у нас єдині тарифні сітки, зарплата виплачується однакова», – наголосив глава держави.
«Хто дасть відповідь, чому люди повинні відповідати за недбалість чиновників, чи влади в цілому? Хочу, щоб на це питання ми дали відповідь і розклали це питання по рівню всіх виконавців», – додав він.
Янукович також сказав, що визнає власну відповідальність.
«Я не знімаю із себе відповідальність, шановні колеги. Я це питання багато разів ставив. В різних форматах, на місцях і тут. Мені набридло водити ці розмови по кругу і нічого не робити», – зазначив він.
«Я хотів би, щоб ми спільно дали чітку відповідь, чи ми здатні навести порядок, ми здатні системно підійти до вирішення питань чи ні? Є голова га плечах у виконавців чи ні?» – заявив Янукович.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus