USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Янукович випустить на волю жінок з дітьми

12 Жовтня 2011 12:03
В Адміністрації президента заявили про помилування великої кількості неповнолітніх і жінок з маленькими дітьми, які відбувають покарання, а також тих, хто в очікуванні вироку ще перебуває в СІЗО.
Завдяки помилуванню вдасться «прорідити» переповнені місця позбавлення волі, де на сьогоднішній день перебуває близько 155 тисяч осіб, пише ТСН з посиланням на «Сегодня».
Наразі про помилування офіційно ніде не повідомляється. У Генпрокуратурі заявили, що нічого про нього не знають.
У Держпенітенціарній службі запевнили, що не проти відпустити мам і неповнолітніх, і з травня по вересень дали кілька десятків позитивних висновків про це.
«Але мова йде про сотні жінок і 60 неповнолітніх. Три колонії, де відбувають покарання діти, зараз перепрофілюємо під інші установи. І з помилуванням це не пов'язано», – сказав помічник глави пенітенціарної служби Ігор Андрушко.
Правозахисник Едуард Багіров вважає, що помилування не ускладнить криміногенну ситуацію в суспільстві.
«Тим, хто відбуває термін, треба дати шанс, і тим більше не карати малюків, які перебувають у колоніях з мамами», – зазначив Багіров.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
о Показати IP 12 Жовтня 2011 13:53
"Наш обожаемый герцог был в конфронтации по отношению к нашей обожаемой герцогине, по-этому он не глядя пописал несколько прошений о разводе со словами "На волю всех, на волю!" Фильм "Тот самый Мюнхаузен".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus