USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Януковича і Тото Кутуньо вигнали з ефіру двох каналів. ВІДЕО

21 Жовтня 2009 09:38
Телеканал СТБ – один з небагатьох в українському телепросторі, який до останнього часу дозволяв собі таку розкіш, як гострі сюжети про політиків. Але події минулого тижня можуть кардинально змінити цю ситуацію. Про це 21 жовтня повідомляють «Волинські новини».
Минулої п’ятниці на каналі Пінчука стався скандал. В ефір вечірнього випуску новин не пустили сюжет, який мав би не дуже сподобатися Партії регіонів та її лідеру.
Йдеться про доволі болючу для Віктора Федоровича тему – журналісти підловили його команду на черговому «ляпі». В інтернеті з’явилася новина про те, що передвиборний гімн Януковича «Лідер» дуже підозріло схожий на відому пісню Тото Кутуньо про кохання.
Колектив СТБ теж вирішив розповісти про черговий казус Януковича у своїх новинах. За підготовку сюжету взялася журналістка Олександра Мітіна.
«Сюжет було повністю знято, змонтовано і відредаговано. Тобто це був фінальний продукт. З ним усе було нормально. Головний редактор його вичитав, і жодних проблем не було», - розповіла автор скандального сюжету.
Матеріал вийшов не стільки гострим, як смішним. У сюжеті звукорежисер доводить тотожність мелодій двох пісень практично без слів – їхні звукові доріжки навіть візуально виглядають абсолютно однаково.
Сюжет мав вийти в ефір вечірнього випуску «Вікон» у п’ятницю. Проте цього не сталося.
Як стверджують джерела «Української правди» на СТБ, таке рішення прийняв особисто головний редактор Олексій Мустафін.
У п’ятницю вдень сюжет зник з плану вечірнього випуску. При цьому його автор Олександра Мітіна дізналася про це останньою, від своїх колег.
Коли стало зрозуміло, що Мустафін не збирається пускати сюжет в ефір, увесь ньюзрум пішов до нього на розмову. На вимоги журналістів пояснити, чому сюжету їхньої колеги нема у плані випуску, чіткої відповіді не пролунало.
Наразі конфлікт між журналістами і Мустафіним наростає. Колектив вимагає від свого шефа пояснень.
Аналогічна подія сталася і на «Інтері». Як розповіли джерела Українській правді, на минулому тижні керівництво каналу не пустило в ефір той самий ролик про пісню «Лідер» і Тото Кутуньо.
Його автора просто поставили перед фактом після того, як сюжет уже був зроблений, поставлений у план підсумкового недільного випуску новин і узгоджений з редакторами.
Проте, якщо дивуватися такій ситуації у випадку з «Інтером» не доводиться, то на СТБ до останнього часу подібних речей не траплялося.
Джерела «Української правди» на СТБ кажуть, що це перший настільки відвертий прояв цензури на каналі. Раніше усі конфлікти вирішувалися шляхом переговорів, і матеріали виходили хай не такими гострими, але роботу журналістів принаймні не викидали на смітник.
Українській правді вдалося дістати це відео, яке так і не пішло в ефір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Теа Показати IP 23 Жовтня 2009 10:14
Так їм і треба. СТБ - цей "ріжнокольоровий канал у етері" з його дивакувато-придуркуватою вимовою деяких слів - матери,крови і т.п. нічого путнього ніколи не зробить. Так що нехай собі варнякає у своєму етері що хоче - Собака гавка - караван йде.
Бей жидов спасай краину Показати IP 24 Жовтня 2009 15:17
Эта статья волынский [вирізано - цензура] чистейшей воды! Сам видел по СТБ этот сюжет, который показали
Новояз Показати IP 24 Жовтня 2009 16:31
Мне закадровый текст больше понравился "плагият", абийомать!
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2009 11:53
А забыли о решении Печерского суда не использовать антирекламу? Или это- только для главной "труженицы" страны? Правильно, что не показали, а журналюга- СУКА
Паша Показати IP 6 Листопада 2009 17:54
Музику ж важко свою написати легше слова нові підібрати. Піратство процвітає навіть на такому рівні)
Вопрос Показати IP 12 Листопада 2009 11:19
Слово "лидер" в немецком переводе-фюрер. Что-то у Яныка в штабе явно недоумки сидят..
Лексус Показати IP 13 Листопада 2009 09:34
30 лет назад шапки воровал - теперь гимн украл. ПроФФесор в своем репертуаре.
Данько Показати IP 19 Листопада 2009 04:02
Ну бывает иногда неосознанный плагиат Допустим слышал давно хит, забыл его, потом по паре аккордов из памяти поднялось ассоциативно. Никто в здравом уме не будет тырить музыку у известного композитора - слишком заметно
Николай Показати IP 22 Листопада 2009 02:26
Меня эти плагияти с эвропами достали уже - неужели этому сейчас учат в школе?
Янукович Показати IP 24 Листопада 2009 08:42
Кажу ж вам, що я ніяких гімнів ні в кого не замовляв. А якщо комусь дуже хочеться співати, то хай співає що йому заманеться. А з цими неголеними "співаками" я розберуся. Їх поголить мій перукар!
Serj 40 Показати IP 25 Листопада 2009 01:07
Убогости лидера донецких нет предела ,как и его проплаченных симпатиков. Як говорять ,як шагнув так і дрисьнув, одні ляпи ,бідний ніде не вчився, але такий класний "мужик" ...
юрась Показати IP 27 Листопада 2009 02:58
как всегда блеснула мурлом политпроститутка герман- "люды йим несуть кожный день"...гивна на лопати!!!Просто бессовестные твари.
Hannibal M.D. Показати IP 29 Листопада 2009 01:44
Если такие мэтры российской эстрады как Пугачева, Киркоров и др., а так же присные с ними композиторы, позволяют петь свои песни под чужую музыку, то что такого, что какие-то два плагиатора от музыки написали мальенько-убогое подобие песенки?! В конце-концов не Янукович же ее исполнил, а горе-создатли!
marina Показати IP 1 Грудня 2009 07:26
Можно узнать мнение этой журналистки о творчестве грин бзждолов.Мнение томенко мы имели удовольствие оценить на ЕВРОВИДЕНИИ в Киеве.Сюжет тупой.
Наталья Показати IP 1 Грудня 2009 09:07
для кого то наверное новость, но семь и единственных на всю планету музыкальных нот ещй, слава богу, никто не отменял, отсюда вывод - вся музака в той или иной степени - ПЛАГИАТ, простите за сравнение, но тарелка есть тарелка, просто она может быть пластиковая, фарфоровая, бумажная, глинянная и т.д. В любой, абсолютно в любой музыке и песне можно найти столько общего, что просто плагиаторы абсолютно все партии, лидеры, композиторы, музыканты.
Vyach Показати IP 5 Грудня 2009 10:47
Про то, что "мы этих ребят не знаем, нам каждый день дарят по 10 песен" - это их обычное вранье, как и большинство остального, что можно услышать от Герман и Януковича. Я лично пару раз видел по ТВ рекламный ролик, в котором под песню "Лидер" гордо вышагивал Виктор Федорович. Потом его заменили. За рекламу платила ПР, так что эти ребята-сахарки для нее уж никак не бомжи с улицы. А страшно не то, что ВФ поймали на плагиате, а то, что Партия регионов сумела ЗАБЛОКИРОВАТЬ ВСЕ ТЕЛЕКАНАЛЫ! А еще обвиняют Тимошенко в покушении на свободу слова!
ZZZ Показати IP 7 Грудня 2009 00:52
Тю, вобще не похоже. Лиш бы попиариться этим политикам
Андрей Показати IP 7 Грудня 2009 11:56
Виктор Янукович дешевый грабЁжник!
муф Показати IP 2 Лютого 2010 00:51
бугагага))))))))))))))дебил))))))))))))))))))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus