USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Євген Сверстюк та Григорій Гуртовий стануть заслуженими волинянами

17 Липня 2008 17:30
Облрада прийняла рішення про внесення на розгляд сесії питання присвоєння звання Почесного громадянина Волині Євгену Сверстюку та Григорію Гуртовому. Про це 17 липня у коментарі «Волинським Новинам» розповів заступник голови ОДА Василь Дмитрук.
Як зазначив пан Дмитрук, «ми підтримали пропозицію Луцького та Горохівського районів щодо присвоєння звань Почесного громадянина Волині Євгену Сверстюку та Григорію Гуртовому». 
Довідково:
Євген Сверстюк – видатний сучасний український публіцист і літературознавець, активний учасник національно-демократичного руху. Лауреат Державної премії імені Тараса Шевченка (1995). Дійсний член Української Вільної Академії Наук (США, 1996).

Євген Гуртовий – учитель, краєзнавець. Директор Торчинського історичного музею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus