USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Європарламент хоче захистити дітей від інтернет-загроз

23 Жовтня 2008 14:51
Європарламент підтримав продовження програми «Безпечний Інтернет» до 2013 року для захисту неповнолітніх від загроз Інтернету. Про це 23 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує УНІАН, про це йдеться у схваленій 22 жовтня на засіданні Європарламенту доповіді Роберти АНГЕЛІЛЛІ (група «Союз за Європу націй, Італія). «За» проголосували 672 депутати, проти – 9, утримались – 19.
Доповідь передбачає виділення на 2009-2013 роки 55 мільйонів євро на програму «Безпечний Інтернет», яка полягає у створенні національних контакт-пунктів для обміну інформацією про незаконний контент та шкідливу поведінку окремих користувачів Інтернету для дітей, посилення обізнаності населення щодо небезпек Інтернету для дітей, створення «бази знань» з дослідницькими цілями.
Депутати також висловилися за необхідність боротися з такими явищами, як електронна агресія відносно дітей та психологічне маніпулювання. Програма «Безпечний Інтернет» була розпочата у 2005 році. За оцінками експертів, діти віком від 12-ти до 15-ти років проводять в Інтернеті щонайменше три години на добу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus