USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Pfizer просить регулятор США дозволити COVID-вакцину для дітей від 5 років

7 Жовтня 2021 18:25
Фармацевтичні компанії Pfizer і BioNTech направили запит Управлінню з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA) США на застосування своєї вакцини проти COVID для дітей. Йдеться про можливість прищеплювати дітей у віці від п’яти років.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter компанії.

«Ми і Biontech Group офіційно відправили в FDA наш запит на отримання дозволу на використання в екстрених випадках (EUA) нашої вакцини від COVID-19 для дітей від 5 до 12 років», – заявили в компанії.

Відзначимо, у вересні компанії Pfizer і BioNTech направили FDA результати випробувань своєї вакцини на дітях від 5 до 11 років.

Нагадаємо, раніше європейський регулятор підтримав бустерні дози Pfizer для осіб, стариших 18 років.

Також повідомлялося, що Pfizer починає випробування пероральної вакцини проти коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Людина Показати IP 7 Жовтня 2021 20:01
Жесть
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2021 20:31
косять бабло поки гаряче
Карл Маркс Показати IP 7 Жовтня 2021 21:20
"Капитал боится отсутствия прибыли или слишком маленькой прибыли, как природа боится пустоты. Но раз имеется в наличности достаточная прибыль, капитал становится смелым. Обеспечьте 10%, и капитал согласен на всякое применение; при 20% он становится оживлённым, при 50% положительно готов сломать себе голову; при 100% он попирает ногами все человеческие законы; при 300% нет такого преступления, на которое он не рискнул бы, хотя бы под страхом виселицы. Если шум и брань приносят прибыль, капитал станет способствовать тому и другому. Доказательство: контрабанда и торговля рабами».

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus