USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Європейський Союз боїться надавати Волині замало коштів?

25 Листопада 2008 14:12
Заступник голови Волинської ОДА Василь Байцим під час круглого столу 25 листопада торкнувся проблеми фінансування Європейським Союзом проектів в Україні, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Байцима, якщо раніше ЄС спрямовував свої кошти лише на так звані «м’які» проекти в Україні, то планується, що в майбутньому будуть реалізовуватися «жорсткі» проекти, які передбачають капітальні вкладення, спорудження різних об’єктів, закупівлю техніки, обладнання тощо.
 
Проте зараз Волині «рано робити ставку на «жорсткі» проекти», –  вважає Василь Байцим, хоча все до того йде. Як стверджує заступник голови облдержадміністрації, якщо раніше з Волині подавалися заявки на отримання кількох тисяч євро, то зараз представники ЄС волинській владі кажуть, що проекти з кошторисом менш ніж 300 тисяч євро просто не будуть прийматися. «Ми вже виходимо на проекти вартістю мільйони євро», – зазначив Василь Байцим.
 
Проте представники Європейського Союзу, за твердженням пана Байцима, дуже обережно ставляться до фінансування заходів, які реалізовують держадміністрації. Найкраще ж європейці довіряють громадським організаціям та місцевим радам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Листопада 2008 14:33
Байциму вже точно довіряти ніхто не буде! Вот Грицюк - інша справа. Подивіться в його чесне [вирізано - цензура] і відразу повна довира ;-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus