USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ігор Гузь презентував Всеукраїнське об’єднання «Атака»

3 Жовтня 2017 19:24
Депутат Верховної Ради України Ігор Гузь разом з командою у Києві презентував Всеукраїнське громадське об’єднання «Атака», інформує прес-служба народного депутата України.

Головним ініціатором руху є Ігор Гузь, а співзасновниками стали: заступник голови правління організації «Атака» Андрій Бокоч, заступник голови правління Вікторія Климчук, голова виконавчого комітету - Андрій Хведчак та член виконавчого комітету Сергій Годлевський, громадський діяч – Марина Хромих.

За словами Ігоря Гузя, мета створення організації, це, передусім, об’єднання зусиль патріотично налаштованих та активних людей, які готові змінювати себе та країну на краще, і які готові діяти з позицій честі, особистої відповідальності за власне життя і майбутнє держави.

«Ми будемо звертатися із закликом: ні розчаруванню! Треба боротися. Боротися за ту Україну, яку мали собі в думці Герої Небесної Сотні, Українська Повстанська Армія та воїни УПА, січові стрільці і всі ті, хто стояли за Україну протягом тисячоліть. Всеукраїнське об’єднання «Атака», перш за все, - це громадський рух.

Ми говоримо про те, що країна має амбітні цілі – це вступ до Північноатлантичного Альянсу. Країна потребує боротьби за молодого українця: це і патріотичне виховання, і боротьба з тими негативними звичками, які знищують українців.

Ми – небайдужі та рішучі громадяни і ми будемо боротися за нашу країну! Ми не здаємося! Ми не розчаровуємося! Ми готові кинути виклик корупційній системі та системі безвладдя, системі пасивності!» - наголосив засновник руху «Атака» Ігор Гузь.
У свою чергу, Вікторія Климчук зауважила: «Я з того покоління, яке зараз масово мігрує за кордон. Впевнена: більшість з нас залишаються тут свідомо. Переконана: для змін в країні потрібна команда людей зі спільними ідеями, бачення та цінностями! Саме тому я приєдналася до «Атаки».

«Історія показує: хто не дбає про свою культуру – вкладає у війну. Сьогодні ми воюємо не тільки на сході нашої країни, а й ведемо інформаційну війну із засиллям чужих нам серіалів, пісень, книжок. Культура сьогодні потребує нашої підтримки та захисту. Зміни починаються з кожного з нас, а об’єднання зусиль – це вірний шлях до наших маленьких та великих перемог», - зазначила Марина Хромих.

Сергій Годлевський, який нещодавно повернувся з війни, зазначив: «Нам вдалося переломити хід військових дій на Донбасі. Ми вистояли, але повинні йти до нових стандартів армій кращих європейських держав. Ми повинні відкинути тих, хто "кормиться" біля «корита» війни. Для того, я готовий приєднатися до руху і закликаю всіх своїх побратимів, хто зі зброєю в руках відстоював та відстоює незалежність України, зробити це також».

Члени громадського об’єднання анонсували основні пункти ідейних засад організації «Атака». Це, зокрема, філософія активних дій, викорінення корупції, саморозвиток особистості, підтримка військових, право на володіння короткоствольною вогнепальною зброєю для цивільного населення, захист сімейних цінностей, розвиток Інтернет-технологій, створення Балто-Чорноморського союзу та активна підтримка руху України до Євросоюзу та НАТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Анатоль_ Показати IP 3 Жовтня 2017 19:38
Презентуй не презентуй ...! Скіко вже тих всеукраїнських об"єднань маємо? І шо?
1 до Анатоль_ Показати IP 3 Жовтня 2017 21:43
А шо?
123 Показати IP 3 Жовтня 2017 19:59
Ржунемогу!!!!!! Бугага
1 до 123 Показати IP 3 Жовтня 2017 21:43
То в тебе лишня хромосома, не переживай!
! Показати IP 3 Жовтня 2017 20:39
Помітив.....ті, хто кормиться з держави - закликають (лохів-романтиків) до патріотизму! Пооділився спостереженням... Виявляється я не один такий!
Акакій Показати IP 3 Жовтня 2017 20:41
Ми за все хороше і проти всього поганого. О.Бендер
Валахій до Акакій Показати IP 3 Жовтня 2017 22:27
Акакій, брате! Ото якраз для тебе - ми всі чтім уголовний кодекс. А якщо серйозно, то плюс. Вірю отим людям.
Макрон Показати IP 3 Жовтня 2017 21:16
Об'єднання -це добре.Молоді прагнуть змін -круто.Успіхів!
Українець Показати IP 3 Жовтня 2017 21:19
Успіхів!Тільки робіть, дійте, і багато не треба говорити.Респект Гузю.
Виктор Показати IP 3 Жовтня 2017 21:19
Я думаю, що чим більше громадських об'єднаннь різних - тим краще. Суспільство не повинне бути пасивним! Не важливо нардеп чи хтось інший їх збирає - це позитив.
весна до Виктор Показати IP 3 Жовтня 2017 22:28
Солідарна! Не треба спати! Треба діяти!!!
Надін Показати IP 3 Жовтня 2017 21:20
Супер презентація і зважаючи на людей на фото ...то все будуть тільки перемоги! Удачі!
Катя Показати IP 3 Жовтня 2017 21:28
Класно, що волиняни стали ініціаторами! Побачимо, як все буде розвиватися. Успіхів !
Маша Показати IP 3 Жовтня 2017 21:35
Чудова новина! Так тримати. За молодими майбутнє і сьогодення.
волиняка Показати IP 3 Жовтня 2017 21:47
Атакуй не атакуй, а отримаєш ти... !!! Скільки вже "атакувати" можна? Може вже щось створювати, будувати треба?! Гузь - ти ж провладний депутат у коаліції, що ще треба? Чи лави опозиціонера не дають спокою?! :)
Кулик В.Р. до волиняка Показати IP 3 Жовтня 2017 22:30
Я гадаю, що якраз зараз і треба атакувати, якби нашим хлопцям дали добро на наступ, то АТО давно би закінчилось.
Анатоль_ Показати IP 3 Жовтня 2017 21:51
Я в шоці! гузєботи активізувалися, нічого в вас не вийде путнього, молодь вже зневірилась в ваших обіцянках-цяцянках! Немає до вас в людей вже довіри
Віктор до Анатоль_ Показати IP 3 Жовтня 2017 22:32
З шокового стану лікарі виведуть, не боїсь, Анатоль. А Гузь тему каже!
Медичка) до Анатоль_ Показати IP 3 Жовтня 2017 23:11
Шок — гострий патологічний стан, що виникає через невідповідність перфузії потребам тканин. З такими симптомами вам потрібен спокій, не переймайтесь так тим фейсбуком)))
Набой Показати IP 3 Жовтня 2017 21:56
О, це новина. Волиняни вперед. Атака і до перемоги!
Любашівка Показати IP 3 Жовтня 2017 21:58
Молоді дорогу в хороше майбутнє нашої держави!Нехай вам Бог допомогає в усіх починаннях!
Бобер Показати IP 3 Жовтня 2017 22:19
А чия шапка з фредки на трибуні лежить?
Гнат до Бобер Показати IP 3 Жовтня 2017 22:29
Друже Бобер, Вітаю)))) Видно, що ніколи не бачив, як на вітрі мікрофони працюють.
! Показати IP 4 Жовтня 2017 03:47
Яка тупість писати однотипні (хвалебні) коментарі по даній новині в практично один і той же час.. Набой, Любашівка, Макрон, Надін, Українець, Виктор, Маша, Катя - ЯК ЖЕ Ш ТЕБЕ ДІЙСНО ЗВАТИ, ЧОЛОВІЧЕ?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus