USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ігор Гузь прокоментував розслідування вбивства Каті Литкіної

28 Липня 2017 10:53
Нардеп Ігор Гузь, перебуваючи з робочою поїздкою в окрузі, зустрівся з пані Вікторією, матір’ю по звірячому вбитої рік тому нововолинської школярки Катерини Литкіної.

Про це повідомили у прес-службі народного депутата України

«Наразі один підозрюваний перебуває за ґратами (Назар Статочнюк, - ред.) і над ним триває суд, інший переховується в Словенії (колишній хлопець убитої Максим Терлецький, - ред.) і родина загиблої чекає на екстрадицію.

Моє завдання просте і зрозуміле – зробити все можливе аби винні були покарані і ніхто не посмів закрити очі на цей зухвалий злочин», – прокоментував Ігор Гузь.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧИЙ СИЛУЕТ БАЧИЛА БАБУСЯ КАТІ ЛИТКІНОЇ В НІЧ УБИВСТВА ОНУКИ?

Нагадаємо, 20 липня у Ковелі суд продовжив розгляд кримінальної справи про скоєне в Нововолинську вбивство 16-річної Катерини Литкіної у Нововолинську. Суд ухвалив рішення ще на два місяці продовжити строк тримання під вартою обвинуваченого Назара Статочнюка та опитано свідків у справі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Просто Показати IP 28 Липня 2017 10:57
Нічого не вийде. Цей не здасть, а другого не знайти.
123 Показати IP 28 Липня 2017 11:14
И каким местом тут гуСь? Он следователь.прокурор или судья? Но засветиться не помешает.
124 Показати IP 28 Липня 2017 16:45
Покликали б екстрасенсів, то вони цю справу скоро розкрили б.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus