USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ігор Гузь звернувся до прем'єра з вимогою виділити кошти на облаштування МП «Устилуг» і «Ягодин»

6 Лютого 2021 17:55
Народний депутат Ігор Гузь 5 лютого виступив із трибуни Верховної Ради і публічно звернувся до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з вимогою розпочати роботи з облаштування митних переходів «Устилуг» і «Ягодин».

Депутат зауважив, що представляючи інтереси прикордонного виборчого округу № 19, який межує з Євросоюзом, не може стояти осторонь ганебної ситуації, яка склалася із сервісною зоною двох митних переходів – «Устилуг» і «Ягодин». Він звернув увагу присутніх, що це два базових щодо пропускної здатності митних переходи України, і громадяни, які їх перетинають з обох боків, можуть бути неприємно вражені, йдеться на Фейсбук-сторінці нардепа.

«Соромно сказати, що ми сьогодні прагнемо йти до Євросоюзу і в нас два базових митні переходи, фактично, не мають жодних умов для громадян. У 2012 році виділили 6 мільйонів євро для облаштування МП «Устилуг» і з них 3 млн євро реалізували, нічого не зробивши, закопали котлован і крапка. Інших 3 млн євро повернули в бюджет. На «Ягодині» й того не було», – зауважив депутат.

Ігор Гузь звернувся до Шмигаля, до керівників митниці, прикордонної служби: «Друзі, наприкінці 2020 року була проведена процедура виділення певних коштів для облаштування переходів. «Ягодин» отримав нуль гривень. Люди, які були там, вони бачили, що це хлів. Я вимагаю, звернути на це увагу. Будь ласка, знайдіть інструменти аби, принаймні, у 2021 році розпочати певні роботи на цих двох митних переходах. І це буде правильний, європейський підхід до громадян України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
? Показати IP 7 Лютого 2021 09:31
А на переході Доманово Гузь напевно не був. Якщо для нього Ягодин це хлів, то Доманово -ХЛІВИЩЕ.
Просто Показати IP 7 Лютого 2021 10:12
Це серйозно?????від того рівня контрабанди, там за тиждень такий ремонт буде що капец. Постав задачу начальнику митниці і бандюкам, які там заробляють
так таки так Показати IP 7 Лютого 2021 10:39
ремонт і новобудови для себе любимих та й за коханок не забувають.а ще пристижні авто- а усе останнє для них то є пиль!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus