USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ігор Коломойський розповів, кого з кандидатів у президенти фінансують українські олігархи

21 Грудня 2018 09:50
Бізнесмен Ігор Коломойський розповів, кого з потенційних кандидатів у президенти України фінансують українські олігархи.

"[Віктор] Пінчук нікого не фінансує, [Сергій] Льовочкін[Юрія] Бойка. В [Ріната] Ахметова, наскільки я розумію, [Олег] Ляшко в нього давній проект, а так, мабуть, допомогатиме усім іншим порівну. [Дмитро] Фірташ – Бойка. [Віктор] Медведчук – не знаю. Ходять чутки, що [Юлію] Тимошенко, але я в це не вірю", - розповів бізнесмен в ефірі програми "В гостях у Дмитра Гордона", пише ТСН.

Сам Коломойський каже, що вболіває за Тимошенко, Володимира Зеленського, Святослава Вакарчука і навіть за Ляшка. "Я вболіваю за всіх, хто випередить Петра Олексійовича [Порошенка] у першому турі", - сказав бізнесмен.

Разом із тим Коломойський каже, що наразі не може нікого з політиків фінансувати, оскільки суд обмежив його у витратах.

Нагадаємо, Ігор Коломойський впевнений, що Петра Порошенка не переоберуть на новий президентський термін. На думку бізнесмена, найбільші шанси на перемогу у виборах, з оглядом на рейтинги, є у Юлії Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus