USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ігор Палиця: «95% заробленого витрачається на діяльність Фонду»

15 Липня 2016 12:43
За 5 років діяльності Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» (донедавна – «Новий Луцьк») на потреби Волині і, безпосередньо, самих волинян, витратили більше 300 мільйонів гривень.

Про це стало відомо під час прес-конференції засновника Фонду «Тільки разом» Ігоря Палиці з нагоди п’ятої річниці діяльності Фонду сьогодні, 15 липня.

Так, за цей час команда Фонду працювала у рамках 8 програм та 30 проектів. Нині на Волині реалізовують 24 проекти у різних сферах суспільного життя: освіти, науки, культури, спорту. Надається допомога соціально вразливим верствам, здійснюється реабілітація українських військовослужбовців та їх родин.

І якщо раніше Фонд працював на теренах Луцька, то з минулого року він розширив територію своєї діяльності. Відтак, скористатися його можливостями мають змогу всі волиняни, звернувшись в Офіси розвитку кварталу у Луцьку та представництва Фонду в області.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ФОНДУ ІГОРЯ ПАЛИЦІ - 5 РОКІВ

Зі слів засновника, за п’ять років діяльності в розвиток Луцька і області вкладено понад 300 мільйонів гривень. Ігор Палиця додав: якщо на початках на благодійність намагався витрачати 10% заробітку, то тепер на допомогу йде до 95% заробленого.

«На жаль, не на все вистачає фінансів. У 2011 році починалося з того, що я вирішив спрямовувати до 10% заробленого для людей, як це написано в заповідях. Та останнім часом, враховуючи ситуацію в країні, близько 95% того, що заробляється, іде на витрати Фонду. Я отримую задоволення від того, що робить колектив Фонду. Це - задоволення від того, що комусь ми допомогли в складній ситуації. Дякую волинянам, дякую тим, хто вірить і йде до Фонду», - зазначив він.

Ігор Палиця наголосив: із вказаних 300 мільйонів жодна копійка не осіла в чиїхось кишенях. Всі кошти витратили суто на потреби волинян та області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 15 Липня 2016 14:39
Всім би багатим людям та можновладцям на Україні згадати за заповіді!!!!Про ВСІ заповіді!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus