USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Половину життя він присвятив допомозі людям, – діячі соціальної сфери про Ігоря Палицю*

17 Липня 2019 19:05
Ігор Палиця допоміг багатьом людям, які опинилися в скрутних життєвих обставинах. Йому болить за простих чесних людей, на долю яких випали нелегкі випробування. Бути милосердним і творити добро – один із ключових життєвих принципів Ігоря Петровича. Саме так кажуть про Ігоря Палицю працівники соціальної сфери.

Як наголошує директор Територіального центру соціального обслуговування м. Луцька Галина Шатецька, Ігорю Палиці небайдужа доля простих людей. Разом із тим, він знає і любить наш Волинський край, наше рідне місто, знає всі проблеми і потреби лучан.
«За вісім років роботи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у приймальню звернулися понад 43 тисячі волинян. Вони всі отримали посильну матеріальну допомогу і підтримку. Ця підтримка була вкрай необхідною і потрібною для такої категорії населення. Вони всі щиро висловлюють подяку Ігорю Петровичу Палиці. Від їхнього імені і я сьогодні можу сказати слова вдячності за підтримку і повагу до цієї вкрай потребуючої категорії населення», - каже керівник приймальні громадян Фонду Світлана Синюк.

«Це людина, яка половину життя присвятила тому, щоб допомагати людям. Насамперед дітям», - каже про Ігоря Палицю директор Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини Володимир Алейніков.

«Я дуже давно знаю Ігоря Петровича. Він дуже багато років допомагає дітям. У першу чергу дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям-сиротам і напівсиротам. Серед іншого, організовує дитячі табори, щоб діти могли відпочити».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus