USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ігор Палиця прокоментував ситуацію із «Вартою порядку»

7 Вересня 2017 16:57
«Варта порядку» була створена для забезпечення порядку в місті, адже порядок у державі має починатися із порядку на вулицях.

Про це йшлося під прес-конференції голови облради Ігоря Палиці 7 вересня.

Ігор Петрович на запитання журналістки Ірини Мусій (Аріни Крапки) про те, чи причетний він до незаконного стеження за людьми, яке начебто здійснювало ГФ «Варта порядку», зауважив, що жодних розпоряджень не давав, адже йому нецікаво стежити за людьми, дії яких можна передбачити наперед.

Голова облради також акцентував, що відповідально ставиться до грошей, які краще спрямувати на допомогу нужденним людям, які прохають грошей на операції, на доїзд до лікувальних закладів і навіть на підгузки для своїх дітей.

«Сьогодні фінансово дуже важко. Ми навіть закривали свої відділення (Офіси розвитку кварталів, – ВН), бо просто не можемо всім фінансово допомогти, а відмовляти не можна», – відзначив Ігор Петрович.

Окрім того, він розповів, що «Варта порядку» була створена в досить складний для країни час - у 2014 році, для того, аби забезпечувати порядок і за необхідності вийти на вулиці, щоби стати на захист людей.

Ігор Палиця був губернатором Одеської області, коли тисячі патріотів із усієї України прибули до Одеси для того, щоб забезпечувати порядок у місті. І саме тоді він познайомився із Олександром Тиводаром.

«Там було більше тисячі патріотів, які охороняли нашу українську землю, багато цих патріотів увійшли до «Варти порядку». Для мене «Варта порядку» – це колишні атовці, які поверталися і вступали до громадських організацій, аби чогось навчити людей. За потреби вони вийдуть на вулиці, щоб захищати лучан», – сказав голова облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
небайдужа Показати IP 7 Вересня 2017 17:46
Приїхав на Волинь Лапін, наробив рейваху, пересварив атовців, щоб привернути увагу до себе і "Народного фронту". Може досить перейматися вузькопартійними інтересами, а об"єднатися заради майбутнього України, якого прагнуть обидві сторони протистояння?
Анонім Показати IP 7 Вересня 2017 21:55
Слушно говорить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus