USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» і надалі підтримуватиме ВНЗ і талановитих студентів

15 Вересня 2017 08:00
Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця здивувався, коли дізнався про новий склад наглядової ради Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Водночас запевнив, що це ніяк не вплине на роботу стипендійної програми Фонду «Тільки разом» для талановитих студентів.

Про це йшлося під час ефіру програми «Пряма мова» ТРК «Аверс» 14 вересня.

Нагадаємо, Ігор Палиця тривалий час очолював наглядову раду вишу.

Голова Волинської облради відзначив, що вкладав не тільки гроші, а й душу в розвиток університету, а ситуацію з оновленим складом наглядової ради СНУ імені Лесі Українки пов’язує із відсутністю протягом останнього року необхідної комунікації з ректором навчального закладу Ігорем Коцаном.

«Коли я говорив про те, що потрібно на факультетах облаштовувати лабораторії, практично підходити до навчання, давати можливість студентам отримувати не тільки папірці, а й знання, необхідні в майбутньому, він (Ігор Коцан, – ВН) мене не чув», – розповів Ігор Палиця й додав, що ректор університету акцент робив на інших речах, зокрема й на семінарах за кордоном, аби мати можливість відпочити.

Голова обласної ради відзначив, що сподівається на те, що наглядова рада все ж таки працюватиме над розвитком університету. «До наглядової ради увійшло багато потужних бізнесменів нашої Волинської області. Я радий, що вона таким чином сформована. Мені незрозуміло тільки, що за регіонали із Запорізької області увійшли в цю наглядову раду й чому», – сказав Ігор Палиця й наголосив, що діяльність вишу не залежить виключно від взаємовідносин ректора і голови наглядової ради.

Читайте ще: НАЙБІЛЬШИЙ ВУЗ ВОЛИНІ ВКЛЮЧИВ ДО НАГЛЯДОВОЇ РАДИ ЗАПОРІЗЬКОГО ЕКС-РЕГІОНАЛА

Як акцентував Ігор Палиця, стипендійні програми для студентів діятимуть й надалі, адже робота Фонду «Тільки разом» не залежить від того, хто очолює наглядову раду СНУ.

«Коли ми приймали ці програми, ми їх приймали для студентів, а не для ректора чи заради передвиборчих обіцянок», – підсумував голова облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
СКАЙ Показати IP 15 Вересня 2017 09:00
ПАЛИЦЯ І П ЗРОБИВ ДУЖЕ БАГАТО ДЛЯ СНУ--- ВІДПОВІЛИ ПОВНИМ ДЕБЕЛІЗМОМ І ПІДЛІСТЮ У ВСІХ ВІДНОСИНАХ-
212 Показати IP 15 Вересня 2017 11:10
Жоден заклад в місті не отримував такоі фінансовоі підтримки як СНУ, від харчування студентів до стадіону!!! Можна по різному ставитися до Ігоря Петровича, зрештою він не 100 $ щоб всім подобатися, але його відношення до студенства і освіти заслуговує величезноі подяки і вдячності !!! А ця ситуація показує яка гниль сидить у керма СНУ!!! Сором !!! Сором!!! Сором!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus