USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ігор Єремеєв хоче позбутися одного зі своїх підприємств?

21 Березня 2009 12:35
Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк поділився своїми думками про шляхи виходу з економічної кризи на прикладі свого міста. Про це він розповів під час розширеної наради з головами районних, міських, селищних та сільських рад області, – повідомляє 20 березня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Петра Саганюка, найбільш проблемних у Володимирі є два підприємства – ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» і ВАТ «Володимирцукор» (Володимир-Волинський цукровий завод). Ці структури заборгували різноманітних податків та зборів до Пенсійного фонду на суму понад 3 мільйони гривень, – бідкається пан Саганюк. За його словами, вказані підприємства навіть не хочуть пускати на свою територію контролюючі органи.
 
Іншим проблемним підприємством є ВАТ «Володимир-Волинський комбінат молочних продуктів». За твердженням Володимир-Волинського градоначальника, якщо раніше комбінат молокопродуктів обслуговував 6 районів Волині, то зараз є інформація, що Єремеєв (Ігор Єремеєв – власник торгового дому «Західна молочна група», куди входить «Володимир-Волинський КМП») збирається це підприємство закрити.
 
Натомість пан Саганюк відзначив діяльність ТзОВ «Гербор-Холдинг».
 
Петро Саганюк бідкається, що у Володимирі-Волинському немає інспектора з контролю за цінами. Як розповів мер Володимира, при розмові з начальником державної інспекції з контролю за цінами в області Тарасом Куйбідою домовилися, що така посада у місті все-таки буде. І хоча міська влада навіть підшукала приміщення, проте «віз і нині там».
 
У своєму виступі міський голова Володимира-Волинсього також зазначив, що актуальним є питання будівництва об’їзних шляхів у напрямку Луцька та Львова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Березня 2009 13:06
"За його словами, вказані підприємства навіть не хочуть пускати на свою територію контролюючі органи." - хіба це законно? Повний безлад!...
Анонім Показати IP 23 Березня 2009 09:53
якшо казати про Єремеєва і про "позбутись підприєства" - то Єремеєв хоче продати ВОГ, длятого і запустив рекламну кампанію, щоб підняти варість бренду. Оце називається "позбутись"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus