USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

«Ігри, які залишилися, розглядатимемо під призмою плей-оф», – головний тренер «Старого Луцька»

18 Березня 2024 09:14
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» переміг «Кривбас» і забезпечив собі сьому сходинку та місце у плей-офф, тому наступні ігри з «Дніпром» та «Запоріжжям» будуть розглядатися крізь призму цього, сказав на післяматчевій пресконференції головний тренер лучан Дмитро Чайковський.

Баскетболіст «Старого Луцька» Ілля Бедлінський відзначив, що гра починалася доволі нудно, а друга половина була яскравішою.

«Нам є що розібрати, щоб підготуватися до плей-офф. З самого початку було в’язко, повільно, команди переходили у позиційний баскетбол. Друга половина вийшла цікавіша у плані захисту і нападу: команди були більш мотивовані і хотіли показати хорошу гру. Ми готувалися до всіх команд у цьому баблі. Настрій у нас позитивний, хочемо дати бій кожному колективу. В Кубку достойно боролися з «Дніпром», тому будемо доводити, що достойні більш вищого місця в чемпіонаті», – сказав баскетболіст.

Своєю чергою Дмитро Чайковський акцентував, що у грі його команди відчувалася нервозність через намагання швидко приймати рішення.

«Гра була нецілісна, відчувалася нервозність. Хлопці хочуть перемагати та швидко приймати рішення. Не скажу, що я незадоволений тим, що баскетболісти хочуть грати швидко, але іноді ця швидкість впливала на прийняття рішень. Десь, можливо, не вистачає солідності у захисті. Але у нас є ще ігри, і я думаю, що ми цей компонент підтягнемо. Сьогодні виконали установку. «Кривбас» часто захищався зоною. Я думаю, що через нашу швидку гру в нападі ми нівелювали цей момент.

Хочу привітати наш клуб з виходом у плей-оф з сьомого місця. Звичайно, ці дві гри, які залишилися, ми будемо розглядати під призмою плей-офф. Думаю, нас очікують хороші матчі з «Дніпром» та «Запоріжжям», – зауважив Дмитро Чайковський та пообіцяв, що у матчі з «Дніпром» команда налаштовуватиметься лише на перемогу.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus